Változtasd meg az életed

 

3 hetes emailes-videós kihívás

“Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanultam a saját spirituális utamon az az, hogy nem lehet megjavítani az életünket, ha a megoldást kívül keressük. “

Nem segít egy Mester, egy Guru, egy könyv sem, ha mi magunk nem tesszük meg a szükséges változásokat és nem állítjuk magunkat kihívás elé.

Természetesen nem könnyű dolog szembenézni magunkkal, s ehelyett sokkal könnyebb másokra mutogatni, vagy másban keresni a megmentőt. De ez nem vezet sehova.

Ezek a kihívások azokat a lépéseket veszik sorra, amik igazán szükségesek ahhoz, hogy valódi változások történjenek az életedben.

Gyengéden mutatnak irányt és vezetnek Téged végig lépésről lépésre azokon a feladatokon, amik segítségével képes leszel meglépni a szükséges változásokat.

Ez a kihívás három héten át tart, heti három feladatot kapsz majd sok sok videót és írásos támogatást, amik segítenek átlépni a kihívás nehézségein.

 • Az első hét a testről, annak megtisztításáról szól majd.
 • A második héten a szellemet helyezzük előtérbe.
 • A harmadik héten a lelkeddel foglalkozunk majd.

Kérlek, hogy szánj időt az egyes feladatokra és ne rohanj tovább a következőre, mert az új berögződések kialakulásához, gyakorlat, türelem és idő szükséges.

 

Készen állsz a kihívásra?

Remélem, elérkeztél Önmagadban ahhoz a ponthoz, ahol felismerted, hogy ténylegesen, cselekvőként is tenned kell azért, hogy életedben bekövetkezzen a várt fordulat.

 • 3 hét intenzív gyakorlat testnek, léleknek, szellemnek
 • 3×3 egyhetes feladat a külső és belső rendrakáshoz
 • 6 videó, amik segítenek a napi gyakorlatokban
 • és a 3 hét végére minden megváltozik magad körül

Alig várom, hogy megoszthassam Veled ezeket a lépéseket és alig várom, hogy találkozzunk a kihívásban.

A kihívás folyamata

Ezen a képen azt láthatod, hogy időben hogyan zajlik le egy ilyen, 3 hetes kihívás. Mivel fontos változásokat szeretnél elindítani az életedben, a kezdetet egy új hét kezdetére időzítettem.

Így lélekben is rákészülhetsz, most valami más kezdődik. Ezt követően már minden héten pénteken megkapod a következő hét feladatait, hogy a hétvégén testben-lélekben felkészülhess rájuk.

Kihívás – A folyamat

Ha beindítanád a változásokat az életedben

Három héten át heti 3 feladat a külső és belső rended megteremtéséért. Fókuszban a test, a lélek és a szellem, hogy megindíthasd a változásokat.

 • tested megtisztítása
 • rendszeres testmozgás
 • rendrakás a környezetedben
 • rendrakás az érzelmeid között
 • elmélyülés és átváltozás
Tudd, hogy a vásárlásoddal támogatod a Plüssfotel működését, és a többi – teljesen ingyenes – tartalmának létrejöttét. Igyekeztem, hogy ezeknek a tréningeknek, meditációknak és kihívásoknak a megvásárlásával igazi értéket kapj, jelképes összegért.

bővebben »
Megbocsátok Önmagamnak Challenge

Mi az a Kihívás?

Ahogy a neve is mutatja, konkrét napi kihívások, feladatok. Amiket Neked találtam ki, és állítottam össze. Félelem, bizalom, hála, bűntudat, szeretet, önbecsülés, intimitás, család és más témakörökben.

A kihívások egy-két-három hetes online, videós-emailes gyakorlatok, amik arra szolgálnak, hogy tudatosan közelíts Önmagadhoz. Ezek az online minikurzusok segítenek kihúzni magadat azokból a helyzetekből, amikben blokkolod magad. Rövidek, probléma- és megoldásspecifikusak.

Néhol könnyebbek, néhol nehezebbek. Bővebben »

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával


"Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, hamarosan találkozunk."

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »