Spirituális kihívások a Plüssfotelen

 

Ha ezen az oldalon jársz, akkor a szellemi utat választottad a problémáid megoldására, amihez szívemből gratulálok Neked.
Bizonyára azért vagy most nálam, mert elakadtál az életedben, nem tudod merre menj tovább.

Önismereti kihívások – Plüssfotel

De szeretném ha tudnád, hogy épp ezekben a pillanatokban állsz a legközelebb a változáshoz és a megoldáshoz, ha igazi Kihívás elé állítod magad. Épp ezek a kihívásokkal teli helyzetek vezetnek el a Boldogsághoz,
úgyhogy ugorj velem egy fejest ebbe a kalandba!

Fogadd el az élettől a Kihívást!

Ha igazán Mestere akarsz lenni az életednek néha bizony kihívások elé kell állítani magad és lépned. Ezért születtek meg ezek a Kihívások, hogy elősegítsék a benned zajló változásokat.

Szembenézni a félelmeinkkel és kihívások elé állítani magunkat a legjobb és leghatékonyabb eszköz a lelki fejlődéséhez.

Ne halogass

Ne ess a halogatás hibájába, hanem állítsd magad kihívások elé Ma. Válaszd ki azt a Kihívást, ami a leginkább tükrözi a problémádat. Tedd próbára magad, nézz szembe a félelmeiddel, és ugorj fejest a kihívásba.

Ha valóban megakadtál, válogass ezekből.

Válassz közülük!

A kihívások napi szinten feladatokat adnak önmagaddal kapcsolatban. Így konkrét lépésenként haladhatsz a szabadság és a boldogság felé úgy, hogy az átalakulásod sérülékeny szakaszaiban fogom a kezed.

Használd ezeket a Kihívásokat arra, hogy valóban Mestere légy a saját életednek. Tedd kérlek próbára magad és nézz szembe a problémáiddal.

A kihívások 1-4 hetesek, emailen, és videók segítségével zajlanak.

Kiléptem a szorongásomból

Ma reggel a kocsiban - miközben tartott éppen a szokásos reggeli pánikom és szorongásom - munkába menet téged hallgattalak, és teljesen lehiggadtam. Nem "küzdöttem" a szorongásommal, ahogy te tanácsoltad. Nagyon jó érzés volt. Így megnéztem a honlapodat, és foglalok egy időpontot. Nagyon várom az egy hét közös "munkát"! Szuper vagy!

L. Brigitta

Már tudom, mit kezdjek a pánikommal

A férjemtől kaptam születésnapomra egy egyhetes konzultációt Hozzád. Tudja, hogy imádom a videóidat a Facebookon és mondtam neki, milyen szívesen fordulnék hozzád és beszélgetnék veled a pánikbetegségemről. ... Annyi felismerést, annyi rácsodálkozást adott ez az egy hét a saját életemről, amire nem számítottam.

O. Zita

10 év után indult be a változás

10 év depresszió, szorongás, és pánikbetegség után indult el ez a folyamat nálam. Ez a kurzus és a videóid, Mónika, hatalmas megerősítés számomra. Minden egyes szavad igaz és helytálló, a saját bőrömön tapasztaltam az egész folyamatot. Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy köszönöm.

K. Attila

Elképesztő változásokat indítottál be

A videóid láttán biztos voltam benne, hogy fenekestül felforgatod az életem, ezért egy percig sem gondolkoztam azon, hogy megkeresselek egy nagy problémámmal. Elképesztő változásokat indítottál be.

V. Sándor

Miért és hogyan működnek a kihívások?

  • Azért hatékonyak a Plüssfotel Kihívások, mert rávilágítanak a problémáidra így akaratlanul is szembenézel velük.
  • Gyengéden és szeretettel, de rákényszerítenek arra hogy lépj, cselekedj, tedd meg, amit halogatsz.
  • Tudatosan irányítják a figyelmedet az adott feladatra, amivel áttörik Benned az ellenállás falát.
  • Célt és feladatot adnak, ezzel a helyes irányban tartják a figyelmedet, amíg a régi beidegződések helyét átveszik az újak.
  • Nem utolsó sorban azért is működnek a Plüssfotel kihívások, mert nem ingyenesek. Azzal, hogy – még ha csak jelképes összeget is, de – fizetnünk kell valamiért, ezerszer nagyobb elkötelezettséggel állunk a feladathoz.

Ne elmélkedj, hanem tedd próbára magad!

Azért készültek ezek a Kihívások mert hosszú hosszú éveken keresztül én sem mertem szembenézni a saját félelmeimmel és Kihívás elé állítani magam. Gyakorlatilag mindentől féltem. A széltől, a villámtól, az autópályától, a repülőtől, a vérvételtől, a sikertől, a megbocsátástól, az öregségtől és holnapig sorolhatnám.

Azzal, hogy sosem állítottam kihívás elé magam, sosem próbáltam ki az erőmet beszűkítettem az életemet. Aztán sorra vettem a félelmeim és szembenéztem velük. Az élet legkülönfélébb területein tettem próbára magam. Azért készültek el ezek a kihívások, hogy inspiráljanak Téged és erővel töltsenek fel.
Ugorj!

További tartalmakért kövesd oldalamat »