A Plüssfotelről és rólamNyolc éve a pánikbetegségem a földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg, annak köszönhetően, hogy magamba mertem ásni a félelem okáért. Mertem szembenézni saját magammal, az árnyékos oldalammal és gyökeresen átalakítottam az életem, a gondolkozásom.

5 éve alapítottam meg a Plüssfotel közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről – a félelmek igazi okairól és működéséről és természetesen a lehetséges megoldásokról.

Őrült fontos ez az őszinte önismereti munka, amit mi itt a Plüssfotelben nap mint nap végzünk, mert hiszem és tudom, hogy a sok magunkra erőltettet álpozitív gondolat, a félelmek tagadása és a félelmektől való görcsös menekülés mérgező… Hiszem, hogy nem akkor járunk jó úton, ha mindig boldogok vagyunk – miközben a háttérben megtagadunk mindent, amit nem szeretnénk látni és érezni.

Köszönöm, hogy együtt lehetünk, hogy ilyen sokan vagytok kíváncsiak a gondolataimra.

Nagyon fontos, hogy sem a Plüssfotel konzultáció során, sem az oldalamon pszichoterápiát, pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatok, pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem dolgozom, coaching szemléletű konzultációt végzek.

Ha egy ügyfelem problémája kívül esik a kompetencia-határomon, a törvényben előírt kompetens szakember felkeresését javaslom, sőt segítek is a megfelelő segítség felkutatásában.

Köszönöm, hogy a közösség tagja vagy!

Sóvári Mónika