6 hetes PLÜSSFOTEL Master Class

PLÜSSFOTEL Master Class.

By Sóvári Mónika

A Plüssfotel Master Class Neked szól, ha egy mélyebb, haladó szintre akarsz evezni a spirituális életedben. Ha radikálisan kezedbe akarod venni a sorsod és igazán törődni Önmagaddal.

Ha ezt a személyiségfejlesztő tréninget letöltöd, eljutsz azokhoz a válaszokhoz, amiket mindig is kerestél és kifejlesztheted azokat a „belső izmokat”, készségeket, amik örökre megváltoztatják az életed.

Ha készen állsz felszabadítani Magad és levágni azokat a köteleket, amik eddig visszatartottak, iratkozz fel további részletekért! A feliratkozás minden kötelezettség nélküli.

Feliratkozom

Mit nyersz a Plüssfotel Master Class-szal?

“Köszönöm, hogy megtanítottad, hogy a pánikbetegségem nem egy külső szörnyeteg, hanem az én félelmeim természetes következménye.”

S. Szilvia

Légy Életed Tudatos Mestere

Ne húzd össze tovább Önmagad. Tárjuk fel közösen a benned lévő Fényt, és lehetőségeket. Azért vagyunk itt a Földön, hogy elérjük a Létezés Mesterfokát: a Tudatosságot. A 6 hetes, személyiségfejlesztő Plüssfotel Master Class az ehhez vezető úton fogja végig a kezed.
Mert ha elakadtál és kibillentél a lelki egyensúlyodból, igenis megérdemled, hogy törődj magaddal. Pontosan úgy, mint mikor a tested beteg.
Nem túlzás azt mondani, hogy ez a videós tréning az ehhez vezető eszközöket és tudást kínálja Neked. Az utat természetesen Neked kell megtenned, az eszközöket Neked kell alkalmazkodnod és ez nem mindig könnyű. De felszabadító. Így lehetsz igazán Mestere az Életednek.
Ebben szeretnélek segíteni ezzel a tréninggel…

Azért vagyunk itt a Földön, hogy elérjük a Létezés Mesterfokát: a Tudatosságot
Önmagadra kell néha nézned

Figyelj Önmagadra

A legtöbb, amit Magadért – és másokért is – tehetsz, ha Te jól érzed magad a bőrödben és ehhez bizony törődnöd kell Magaddal. Figyelned és foglalkoznod kell magaddal és a lelki fejlődéseddel. Önmagadra kell néha nézned, pont úgy ahogy egy kivizsgálásra elmész, ha nem vagy jól.
Ahhoz, hogy igazán boldog életet élj, el kell indulni a Tudatosság útján. Elindulni befelé, hogy megismerd Önmagad, a rossz beidegződésedet, amik megakasztják az Életed és mindig visszatartanak. Az önismereti munka nem mindig szivárványos réten rohangálás. Néha nehéz és fájdalmas. De az út végén ott vár a Boldogság, ami olyan gyönyörű. Tarts velem ezen az Úton és iratkozz fel a Plüssfotel Master Class-ra. Mert az életed sokkal nagyobb kincs annál, hogy ne hozd ki belőle a maximumot.
Csendesítsd el a hangot, amit azt mondja, hogy nem elég, amit Önmagadért teszel… Lépj, cselekedj, vedd kezedbe az életed és érezd jól Magad.
Én már itt várlak…

A Plüssfotelről és rólam

A Plüssfotelről és rólam

Nyolc éve a pánikbetegségem földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg, annak köszönhetően, hogy magamba mertem ásni a félelmeim okáért és gyökeresen átalakítottam az életem, a gondolkozásom.
Ma másokat segítek ki a félelem börtönéből, azáltal, hogy átadom az elmúlt tíz évem megszállott kutatásainak és a saját tapasztalataimnak az esszenciáját, megértő, elfogadó szeretetbe csomagolva.

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztoriját.
A sztori…

Iratkozz fel kötelezettségek nélkül MOST!

Ha egy mélyebb, haladó szintre akarsz evezni a spirituális életedben. Ha radikálisan kezedbe akarod venni a sorsod és igazán törődni Önmagaddal, akkor iratkozz fel további részletekért! A feliratkozás minden kötelezettség nélküli!

6 hetes PLÜSSFOTEL Master Class

A Plüssfotel Master Class minden eszközt és segítséget megad Neked ahhoz, hogy az tudatosabban tekints az Életedre. Önmagad mélyebb megismerése és feltárása a legizgalmasabb kaland, ami csak történhet Veled.

  • Hat hét intenzív belső munka

  • Kitölthető, nyomtatható online napló

  • Heti videós webináriumok

  • Videós és írott segítség

  • Lehetőség online-személyes beszélgetésre

  • Kifejlesztheted azokat a „belső izmokat”, amik örökre megváltoztatják az életed

  • Feltárhatod azokat a beidegződéseket, amik megakasztják az életed

  • Magasabb szintre emeled a Tudatosságod, a megértésed

Értesítelek a Plüssfotel Master Class részleteiről.

Feliratkozom