Plüssfotel Közösség

Plüssfotel Közösség
Plüssfotel Közösség 2018-03-27T14:47:04+00:00

Sóvári MónikaSóvári Mónika vagyok a Plüssfotel közösség alapítója.

Ez a program az egyetlen olyan módszer, ami spirituális vagyis szellemi úton közelíti meg a félelmet, a szorongást és a pánikbetegséget és ez a módszer éppen ezért igazán hatékony. Ez a módszer nem valami, amit ha keresnél, akkor a könyvekben megtalálnál, mert az én csontjaimból, a saját tapasztalataimból nőtt ki, formálódott véglegessé, és segített eddig sok embernek.

Ez a módszer nem terápia, nem pszichológia kezelés, hiszen mi, itt nem kívül keresünk megoldást és végső válaszokat a problémánkra, hanem a félelmeink mély megismerésével. (Ha gyógyszeres kezelés alatt állsz, kérlek, olvasd el ezt a Figyelmeztetést!)

Mi itt a Plüssfotelben nem ellenségként tekintünk a félelmeinkre, amit ki kell irtani, le kell győzni vagy el kell pusztítani, mint egy rákos sejtet, hanem lehetőséget látunk benne az átalakulásra és a Boldogságra.

Sóvári MónikaA félelmeink hozzánk tartoznak. Éppen ezért egyetlen gyógyszer sem tudja kiirtani véglegesen belőlünk, csak elfojtani.

Tartozz Te is a közösségünkhöz és tedd meg ezzel az első lépést a boldog és szorongás nélküli élet felé.

Úgy érzed lehetetlen? Úgy érzed, hogy túl régóta része az életednek a félelem? Azt gondolod, hogy Neked nincs esélyed megszabadulni a szorongástól vagy a pániktól?
Nem, nem az. Magam is, pontosan ezzel a módszerrel másztam ki a legmélyebb gödörből, ahol valaha jártam.

És a történetem folyatódik. Minden egyes nap. Minden nap újabb és újabb ember hagyja mögött a félelmeit, a szorongást és a pánikot.

Ez a Plüssfotel.

Csak semmi pánik! Itt jó helyen vagy. Helyezkedj el kényelmesen és tarts velünk Te is.
 

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT