Plüssfotel Közösség

Plüssfotel Közösség
Plüssfotel Közösség 2018-06-05T15:02:00+00:00

Sóvári MónikaSóvári Mónika vagyok a Plüssfotel közösség alapítója. A közösségünk több mint 11 ezer tagot számlál és hetente 50 ezer ember fordul meg nálunk.

A Plüssfotel az egyetlen olyan virtuális tér, ahol spirituális vagyis szellemi úton közelítjük meg a félelmet, a szorongást, a pánikbetegséget és az ebből fakadó problémákat. Ez a módszer nem valami, amit ha keresnél, akkor a könyvekben megtalálnál, mert az én csontjaimból, a saját tapasztalataimból nőtt ki, formálódott véglegessé, és segített eddig sok embernek.

Ez a módszer nem terápia, nem pszichológia kezelés, hiszen mi, itt nem kívül keresünk megoldást és végső válaszokat a problémánkra, hanem elszánt önismereti munkával és a félelmeink mély megismerésével. (Ha gyógyszeres kezelés alatt állsz, kérlek, olvasd el ezt a Figyelmeztetést!)

Mi itt a Plüssfotelben nem ellenségként tekintünk a félelmeinkre, amit ki kell irtani, le kell győzni vagy el kell pusztítani, mint egy rákos sejtet, hanem lehetőséget látunk benne az átalakulásra és a Boldogságra.

Sóvári MónikaA félelmeink hozzánk tartoznak. Éppen ezért egyetlen gyógyszer sem tudja kiirtani véglegesen belőlünk, csak elfojtani.

Tartozz Te is az egymást támogató közösségünkhöz, aminek ha tagja vagy, teljesen ingyenesen és intim környezetben olvashatsz, videózhatsz, ahol gyógyulhatsz, kérdezhetsz és ahol megoszthatod másokkal is a tapasztalataidat.
Tedd meg ezzel az első lépést a boldog és szorongás nélküli élet felé.

Lépj be közénk, és egy ölelő segítséget kapsz életed sérülékeny szakaszában, legyen az félelem, szorongás vagy pánikbetegség.

Úgy érzed lehetetlen? Úgy érzed, hogy túl régóta része az életednek a félelem? Azt gondolod, hogy Neked nincs esélyed megszabadulni a szorongástól vagy a pániktól?
Nem, nem az. Magam is, pontosan ezzel a módszerrel másztam ki a legmélyebb gödörből, ahol valaha jártam.

És a történetem folyatódik. Minden egyes nap. Minden nap újabb és újabb ember hagyja mögött a félelmeit, a szorongást és a pánikbetegséget.

Ez a Plüssfotel közösség.

Itt jó helyen vagy. Helyezkedj el kényelmesen és tarts velünk Te is.

Viszlát, Félelem!

Belépek
  • 174
    Shares

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT