Sóvári MónikaSóvári Mónika vagyok a Plüssfotel közösség alapítója. A közösségünk több mint 20 ezer tagot számlál és hetente 50 ezer ember fordul meg nálunk.

A Plüssfotel egy olyan virtuális tér, melynek célja, hogy egyre kevesebben éljenek félelemben és megértsék annak működését, felismerve, hogy a félelem nem ellenség. A Plüssfotelben nem ellenségként tekintünk a félelmeinkre, amit ki kell irtani, le kell győzni vagy el kell pusztítani, mint egy rákos sejtet, hanem lehetőséget látunk benne az átalakulásra és a boldogságra.

Tartozz Te is ebbe az egymást támogató közösségbe, ahol teljesen ingyenesen és intim környezetben olvashatsz, videózhatsz, és szerezhetsz a szó szoros és átvitt értelmében is életmentő tudást a félelmek működéséről.

Ide is szeretném leírni, hogy ezek az írások és videók nem helyettesítik a kompetens szakmai segítséget. Ezért ha a problémád hatalmasabb nálad, minthogy egyedül vagy akár az itt található segítséggel képes lennél megoldani, ne szégyellj szakmai segítséget kérni egy olyan szakembertől, akiben bízol és aki mellett maximális biztonságban érezheted magad.

Köszönöm, hogy a közösség tagja vagy.
Sóvári Mónika