Plüssfotel Közösség

Plüssfotel Közösség
Plüssfotel Közösség 2020-01-31T17:40:08+00:00

Sóvári MónikaSóvári Mónika vagyok a Plüssfotel közösség alapítója. A közösségünk több mint 20 ezer tagot számlál és hetente 50 ezer ember fordul meg nálunk.

A Plüssfotel egy olyan virtuális tér, ahol szellemi úton közelítjük meg a félelmet, a szorongást, akár a pánikbetegséget is.
A célunk az, hogy egyre kevesebben éljenek félelemben és megértsék annak működését, felismerve, hogy a félelem nem ellenség. Az is fő célunk, hogy ismeretet és tudást szerezve a félelmekről, meglásd és felismerd, mikor milyen szaksegítséget érdemes kérned, merre érdemes elindulnod, hogy fellélegezz. Minden egyes anyagunk ezt az ismeretet és tudást kívánja átadni, aláhúzva, hogy a kompetens szakmai segítség sokszor elkerülhetetlen. Vannak azonban olyan esetek, amikor a félelem, nem okoz még személyiség, vagy pszichés zavart, ilyenkor a tudás és az ismeret lehet az az elégséges eszköz, amivel egyedül is képesek lehetünk a félelmet átlépni.

A Plüssfotelben található tartalom szellemi, önismereti úton közelíti meg tehát a félelmeket és tudást, ismeretet terjeszt.

Fontos, hogy ez a szellemi, önismereti munka nem pszichoterápia, nem pszichológiai kezelés – pszichés zavaroknál és patológiás problémáknál nem elégséges és nem is működik. Ezért, ha úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár ezen kihívások, videók és írások segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj segítséget kérni a megfelelő és kompetens szakembertől.

Mi, itt a Plüssfotelben nem ellenségként tekintünk a félelmeinkre, amit ki kell irtani, le kell győzni vagy el kell pusztítani, mint egy rákos sejtet, hanem lehetőséget látunk benne az átalakulásra és a boldogságra.

Sóvári MónikaA félelmeink hozzánk tartoznak. Éppen ezért egyetlen egy módszer sem tudja kiirtani véglegesen belőlünk, csak elfojtani.

Tartozz Te is ebbe az egymást támogató közösségbe, aminek ha tagja vagy, teljesen ingyenesen és intim környezetben olvashatsz, videózhatsz, és szerezhetsz a szó szoros és átvitt értelmében is életmentő tudást a félelmek működéséről.

Ide is szeretném leírni, hogy ezek az írások és videók nem helyettesítik a kompetens szakmai segítséget. Ezért ha a problémád hatalmasabb nálad, minthogy egyedül vagy akár az itt található segítséggel képes lennél megoldani, ne szégyellj szakmai segítséget kérni egy olyan szakembertől, akiben bízol és aki mellett maximális biztonságban érezheted magad.

Köszönöm, hogy a közösség tagja vagy.
Sóvári Mónika

Belépek

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT