Pánikszoba

 

Pánikszoba

Ha pánikbetegség, időről-időre pánikrohamok gyötörnek, vagy rendszeresen szorongsz, akkor helyezkedj el a Plüssfotelben. Vállald a kihívását és fedezd fel, mit üzen, miért van ott a félelmed.

Jöjj rá, hogy Te magad vagy az, aki végleg elolvaszthatja a démont. Ebben szeretne segíteni neked a Plüssfotel Pánikszobája.

Pánikbetegség »

Pánikroham »

Plüssfotel a Pánikszobában

A Pánikszobát azért hoztam létre, hogy bármikor betérhess, ha úgy érzed, segítségre van szükséged. Itt minden a pánikról, és az attól való megszabadulásról szól, szeretettel, kényelmesen, a Plüssfoteledben.

Pánikbetegség, pánikroham kihívások

A Plüssfotel azért jött létre, hogy megoldásokat adjon. Ha szeretnél megszabadulni a pánikbetegség, a pánikrohamok szorításából, használd a speciálisan erre összeállított Pánik kihívást, amiben gyakorlati feladatokat kapsz egy héten keresztül. Ha pedig arra van szükséged, jelentkezz be konzultációra!

Fontos figyelmeztetés

A Pánikszobában a pánikbetegséget nem “kezeljük”, hanem beszélgetünk róla. Megéljük, feltárjuk, honnan jön, mit üzen. A velem való munka nem pszichológiai kezelés, hanem annak kiegészitője lehet. Egy Önmagadat feltáró mély önismereti kalandos utazás, aminek a végén remélhetőleg megszabadulsz a pánikbetegségedtől. Ez a Plüssfotel Pánikszobája.

Pánikgomb »

Ha Pánikrohamod van

Pánikroham elsősegély 4 gyors lépésben

Pánik – lélegezz
Lélegezz mélyeket!
Pánik – lélegezz
Ne menekülj el!
Pánik – lélegezz
Nézd meg, mitől félsz!
Pánik – lélegezz
Ne azonosulj a félelmeddel!
Sóvári Mónika és a Plüssfotel

Ki vagyok én?

Sóvári Mónika vagyok. Egy teljesen átlagos Nő, aki aki hat évet szentelt a pszichológia, és több mint húsz évet a buddhista, és non-duális filozófia tanulmányozására, aki írt újságot, könyvet és aki gyerekeket nevel, háztartást vezet és minden nap ugyanolyan kihívásokkal és nehézségekkel néz szembe, mint Te.

Sok év útkeresés és egy súlyos pánikbetegség után találtam meg a boldogságomat, azt, amit igazán szeretek csinálni, azt, ahogyan igazán szeretek élni, és azt, aki igazán Én vagyok.

10 év után indult be a változás

10 év depresszió, szorongás, és pánikbetegség után indult el ez a folyamat nálam. Ez a kurzus és a videóid, Mónika, hatalmas megerősítés számomra. Minden egyes szavad igaz és helytálló, a saját bőrömön tapasztaltam az egész folyamatot. Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy köszönöm.

K. Attila

Kiléptem a szorongásomból

Ma reggel a kocsiban - miközben tartott éppen a szokásos reggeli pánikom és szorongásom - munkába menet téged hallgattalak, és teljesen lehiggadtam. Nem "küzdöttem" a szorongásommal, ahogy te tanácsoltad. Nagyon jó érzés volt. Így megnéztem a honlapodat, és foglalok egy időpontot. Nagyon várom az egy hét közös "munkát"! Szuper vagy!

L. Brigitta

Elképesztő változásokat indítottál be

A videóid láttán biztos voltam benne, hogy fenekestül felforgatod az életem, ezért egy percig sem gondolkoztam azon, hogy megkeresselek egy nagy problémámmal. Elképesztő változásokat indítottál be.

V. Sándor

Már tudom, mit kezdjek a pánikommal

A férjemtől kaptam születésnapomra egy egyhetes konzultációt Hozzád. Tudja, hogy imádom a videóidat a Facebookon és mondtam neki, milyen szívesen fordulnék hozzád és beszélgetnék veled a pánikbetegségemről. ... Annyi felismerést, annyi rácsodálkozást adott ez az egy hét a saját életemről, amire nem számítottam.

O. Zita

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával


"Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, hamarosan találkozunk."

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »