Pánikroham

 

Pánikroham

Pánikroham, akár egy eleven démon. Rettegésben tart. Valahányszor rád tör, rongybabaként cibál. Hogy tud a hatalmába keríteni? Miért félsz tőle ennyire?

Merj a szemébe nézni!
Ne akarj tőle megszabadulni! Értsd meg!
Juss túl rajta!

Pánikbetegség »

Pánikroham »

Pánikroham – Plüssfotel Pánikszoba

A Pánikszoba nyitva áll előtted, ha úgy érzed, gyors segítségre van szükséged. Itt minden a pánikról: a pánikbetegség és a pánikroham megértéséről szól. Gyere be, ha szeretnél megismerkedni a félelmeiddel és túljutni rajtuk.

Benézek a Pánikszobába »

Pánikroham elsősegély 4 gyors lépésben

Pánik – lélegezz
Lélegezz mélyeket!
Pánik – lélegezz
Ne menekülj el!
Pánik – lélegezz
Nézd meg, mitől félsz!
Pánik – lélegezz
Ne azonosulj a félelmeddel!

Pánikroham – ez az?

A Pánikroham trükkös… Az első pánikrohamomnál azt hittem, rosszul vagyok. Egy étteremben ért, a kisebbik fiammal. Mondtam neki, hogy Mami nincs jól, és ha valami történik velem, hívjon mentőt. Elindultunk hazafelé. Szörnyű volt. Hiába tanultam róla, fogalmam sem volt, hogy épp pánikrohamom volt. Időbe telt, míg felismertem. Tovább »

Pánikroham a Plüssfotel Pánikszobában

Pánikroham – a kilábalás

Az utolsó pánikrohamom éjjelén, azt mondtam: jó itt vagyok, gyere. Ha annyira akarsz, ölj meg! Életemben ELŐSZÖR!
 Életemben először hagytam, hogy ott legyen. Megismerkedtem Önmagammal és az érzéseimmel. Megláttam, hogy ki vagyok igazán.
 És azon az éjjelen a démonom elhagyott. Soha többé nem jött el értem. Tovább »

Mit tehetsz, ha pánikroham gyötör?

A pánikbetegségben talán az a legnyomasztóbb, hogy egy idő után fogalmad sincs, melyik rosszabb: maga a pánikroham, vagy a pánikrohamok közötti, az új roham érkezésétől való rettegés. És ez az állandó félelem végül minden energiádat felemészti.

De Te kérlek, ne csüggedj, mert van megoldás a pánikbetegségre. Akkor is, ha ez minden egyes pánikrohamodnál szertefoszlik Benned. Igen, amíg nincs eszközöd, nem látod át mi miért történik veled, addig valóban elhatalmasodik rajtad a szorongás. Én is keresztülmentem mindezen. De van kiút, engedd meg, hogy megmutassam. Hátha Nálad is működik az, ami nálam működött.

Pánikroham és elfogadás – a kiút

A pánikbetegségből az igazi kiutat végül csak az elfogadás jelenti. Nem az, hogy csüggetten beletörődsz, hogy te már örök életedre pánikbeteg leszel. Hanem az, hogy többé nem küzdesz a pánikrohamok ellen. Nem tiltakozol, amikor érzed, hogy megint közeledik. És általában véve is elfogadod: MOST pánikbeteg vagy. Ebben a pillanatban pánikbetegség gyötör. Nincs épp rohamod, de bármelyik pillanatban megint leteríthet.

Élvezd, mindjárt vége

És amikor megtörténik, belemerülsz. Kiélvezed minden pillanatát, minden fájdalmát a rettegésednek. Nem menekülsz, hanem leroskadsz a szőnyegre, és hagyod, hogy a sorsod beteljesedjen. Ezen az elfogadáson keresztül érzed meg először, hogy a pánikbetegség démonának zsugorodni kezd fölötted a hatalma. És először érzel rá arra is, hogy szabad vagy. Nem tehet veled semmit!

Fontos figyelmeztetés

A Pánikszobában a pánikbetegséget nem “kezeljük”, hanem beszélgetünk róla. Megéljük, feltárjuk, honnan jön, mit üzen. A velem való munka nem pszichológiai kezelés, hanem annak kiegészitője lehet. Egy Önmagadat feltáró mély önismereti kalandos utazás, aminek a végén remélhetőleg megszabadulsz a pánikbetegségedtől. Ez a Plüssfotel Pánikszobája.

 

Pánikgomb »

Ha Pánikrohamod van

Pánikroham kihívások

A Plüssfotel azért jött létre, hogy megoldásokat adjon. Ha szeretnél megszabadulni a pánikbetegség, a pánikrohamok szorításából, használd a speciálisan erre összeállított Pánik kihívást, amiben gyakorlati feladatokat kapsz egy héten keresztül. Ha pedig arra van szükséged, jelentkezz be konzultációra!

Sóvári Mónika és a Plüssfotel

Ki vagyok én?

Sóvári Mónika vagyok. Egy teljesen átlagos Nő, aki aki hat évet szentelt a pszichológia, és több mint húsz évet a buddhista, és non-duális filozófia tanulmányozására, aki írt újságot, könyvet és aki gyerekeket nevel, háztartást vezet és minden nap ugyanolyan kihívásokkal és nehézségekkel néz szembe, mint Te.

Sok év útkeresés és egy súlyos pánikbetegség után találtam meg a boldogságomat, azt, amit igazán szeretek csinálni, azt, ahogyan igazán szeretek élni, és azt, aki igazán Én vagyok.

10 év után indult be a változás

10 év depresszió, szorongás, és pánikbetegség után indult el ez a folyamat nálam. Ez a kurzus és a videóid, Mónika, hatalmas megerősítés számomra. Minden egyes szavad igaz és helytálló, a saját bőrömön tapasztaltam az egész folyamatot. Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy köszönöm.

K. Attila

Elképesztő változásokat indítottál be

A videóid láttán biztos voltam benne, hogy fenekestül felforgatod az életem, ezért egy percig sem gondolkoztam azon, hogy megkeresselek egy nagy problémámmal. Elképesztő változásokat indítottál be.

V. Sándor

Már tudom, mit kezdjek a pánikommal

A férjemtől kaptam születésnapomra egy egyhetes konzultációt Hozzád. Tudja, hogy imádom a videóidat a Facebookon és mondtam neki, milyen szívesen fordulnék hozzád és beszélgetnék veled a pánikbetegségemről. ... Annyi felismerést, annyi rácsodálkozást adott ez az egy hét a saját életemről, amire nem számítottam.

O. Zita

Kiléptem a szorongásomból

Ma reggel a kocsiban - miközben tartott éppen a szokásos reggeli pánikom és szorongásom - munkába menet téged hallgattalak, és teljesen lehiggadtam. Nem "küzdöttem" a szorongásommal, ahogy te tanácsoltad. Nagyon jó érzés volt. Így megnéztem a honlapodat, és foglalok egy időpontot. Nagyon várom az egy hét közös "munkát"! Szuper vagy!

L. Brigitta

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával


"Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, hamarosan találkozunk."

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »