Pánikbetegség, pánikroham – KIHÍVÁS

 

“Amitől a legjobban félsz, néha azt kell megtenned, hogy szabad légy.”

Nem ígérem Neked könnyelműen azt, hogy ebben az ötnapos kihívásban, öt nap alatt túl is jutsz a Pánikbetegségeden. Persze meglehet, és egyáltalán nem kizárt, hogy Neked elég lesz öt nap is, ne zárjuk ki ezt sem.

Pánikbetegség, pánikroham – Kihívás featured

“Az öt nap felsorolt feladatai, videói abban segítenek, hogy fokozatosan és idővel elsajátítsd azokat a készségeket, amik ahhoz kellenek, hogy sikeresen túljuss a pánikbetegségen. ”

Ezeket a új szokásokat, női szemléleteket el kell sajátítsd, magadévá kell tedd, be kell gyakorold! Sejtszinten magadba kell építened, bíznod kell bennem és magadban is.

Azért született meg ez öt napos kihívás, hogy:

végre elfogadd pánikbetegséged, és ezzel túl juss rajta.

  • Itt az ideje, hogy szembenézz a félelmeiddel,
  • itt az ideje, hogy leszámolj a démonoddal,

itt az ideje, hogy megszabadulj a pánikbetegségtől!

Ez az öt napon át tartó kihívás, azokat az alapeszközöket adja meg neked, amiket rendszeresen alkalmazva nagy eséllyel végleg túljuthatsz a betegségen.

Kérlek, vedd figyelembe az alábbiakat!

  • Nagyon fontos, hogy a tréning nem helyettesíti az orvosi kezelést, vagyis ha épp pszichológushoz jársz, kérlek, semmiképp se hagyd abba – pláne ne egyik napról a másikra.
  • Ugyanez vonatkozik a gyógyszeres kezelésre. A pánikbetegségre rendelt gyógyszerek nem tehetők le egyik napról a másikra, így ha a tréning számodra sikeres lesz, márpedig bizton tudom, hogy az lesz, akkor is az orvosoddal konzultálva – valószínűleg szép lassacskán – kell majd elhagynod a gyógyszereid.

Szeretnék segíteni, hogy szembenézz a pánikbetegséggel

Szabadulj meg ettől a tehertől, hogy végre először újra felszabadult életet élhess, anélkül, hogy a démon a háttérből folyton Rád leselkedne.

  • nézz a pánikbetegség szemébe
  • merülj bele, amikor rád tör
  • érezd a megkönnyebbülést
  • legyen újra könnyű a szíved
  • engedd el a pánikot
Megbocsátok Önmagamnak Challenge

Mi az a Kihívás?

Ahogy a neve is mutatja, konkrét napi kihívások, feladatok. Amiket Neked találtam ki, és állítottam össze. Félelem, bizalom, hála, bűntudat, szeretet, önbecsülés, intimitás, család és más témakörökben.

A kihívások egy-két-három hetes online, videós-emailes gyakorlatok, amik arra szolgálnak, hogy tudatosan közelíts Önmagadhoz. Ezek az online minikurzusok segítenek kihúzni magadat azokból a helyzetekből, amikben blokkolod magad. Rövidek, probléma- és megoldásspecifikusak.

Néhol könnyebbek, néhol nehezebbek. Bővebben »

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával


"Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, hamarosan találkozunk."

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »