Pánik Kihívás 2019-03-26T12:57:03+00:00
5 napos Pánik Kihívás

PÁNIK Kihívás.

By Sóvári Mónika

Lépj egy hatalmasat a kínzó Félelmed, Szorongásod és a Pánikbetegséged meghaladásában – mindössze egyetlen hét alatt – anélkül, hogy elhagynád BIZTONSÁGOS otthonodat! Töltsd le az 5 napos Pánik Kihívást.

Ezen az intenzív online, videós képzésen minden támogatást és eszközt megkapsz ahhoz, hogy végleg túllépj a Félelmeiden, a Szorongáson vagy a Pánikbetegségen.

Megnézem

Mit nyersz az 5 napos Pánik Kihívással?

Ezt a kihívást azért állítottam össze, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elmerülhess a Szorongás és a Pánikbetegség kiváltó okaiban. Az ötödik nap végére tisztán látod állapotodat, és az onnan kivezető utat. És még csak ki sem kell mozdulnod otthonodból!

“Az egész életemet felforgattad azzal, hogy bevilágítottál olyan részeimbe, ahol sosem jártam. Köszönöm, hogy kaptam a fényedből.”

Cs. Brigitta

Légy Életed Tudatos Mestere

Ne húzd össze tovább Önmagad. Tárjuk fel közösen a benned lévő Fényt, és lehetőségeket. Azért vagyunk itt a Földön, hogy elérjük a Létezés Mesterfokát: a Tudatosságot. Az 5 napos, személyiségfejlesztő Pánik Kihívás az ehhez vezető úton fogja végig a kezed.
Mert ha elakadtál és kibillentél a lelki egyensúlyodból, igenis megérdemled, hogy törődj magaddal. Pontosan úgy, mint mikor a tested beteg.
Nem túlzás azt mondani, hogy ez a videós tréning az ehhez vezető eszközöket és tudást kínálja Neked. Az utat természetesen Neked kell megtenned, az eszközöket Neked kell alkalmazkodnod és ez nem mindig könnyű. De felszabadító. Így lehetsz igazán Mestere az Életednek.
Ebben szeretnélek segíteni ezzel a tréninggel…

Azért vagyunk itt a Földön, hogy elérjük a Létezés Mesterfokát: a Tudatosságot
Önmagadra kell néha nézned

Figyelj Önmagadra

A legtöbb, amit Magadért – és másokért is – tehetsz, ha Te jól érzed magad a bőrödben és ehhez bizony törődnöd kell Magaddal. Figyelned és foglalkoznod kell magaddal és a lelki fejlődéseddel. Önmagadra kell néha nézned, pont úgy ahogy egy kivizsgálásra elmész, ha nem vagy jól.
Ahhoz, hogy igazán boldog életet élj, el kell indulni a Tudatosság útján. Elindulni befelé, hogy megismerd Önmagad, a rossz beidegződésedet, amik megakasztják az Életed és mindig visszatartanak. Az önismereti munka nem mindig szivárványos réten rohangálás. Néha nehéz és fájdalmas. De az út végén ott vár a Boldogság, ami olyan gyönyörű. Tarts velem ezen az Úton és iratkozz fel az 5 napos Pánik Kihívásra. Mert az életed sokkal nagyobb kincs annál, hogy ne hozd ki belőle a maximumot.
Csendesítsd el a hangot, amit azt mondja, hogy nem elég, amit Önmagadért teszel… Lépj, cselekedj, vedd kezedbe az életed és érezd jól Magad.
Én már itt várlak…

A Plüssfotelről és rólam

A Plüssfotelről és rólam

Súlyos pánikbetegséget küzdöttem le, amit sokáig takargattam egy sikeres élet látszatával. Akkor még nem is hittem, hogy mekkora segítséget tudok ezzel majd másoknak adni.

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztoriját. Lehet, hogy magadra ismersz. A sztori…

Miért várnál? Lépj MOST?

Miért őrizgetnéd tovább a Félelmeidet? A Pánik Kihívás elfogadásával AZONNAL megteszed az első lépést a Szorongás és a Pánik végleges átlépése felé.

A Pánik Kihívásban a videós segítségek mellett további hasznos információkkal leplek meg. És ne feledd, ebben az egészben nincs kockázat! Ha nálad nem működik, visszafizetem a csomag árát!

  • Videós segítség a nehéz pillanatokra

  • Emailes feladatok, hogy könnyedén továbbléphess

  • Vezetett tematika: félelem-felismerés, elengedés

  • Kitölthető és nyomtatható Online Segédanyagok

  • Három nap teljes pénzvisszafizetési garancia

9990 Ft

Regisztrált Plüssfotel tagként 10% kedvezmény! (Egy órás telefonos konzultációval +10,000 Ft)

9990 Ft 8990 Ft

Ezt a kedvezményt csak regisztrált Plüssfotel tagok kapják! (Egy órás telefonos konzultációval +10,000 Ft)

Megnézem
Megnézem
  • 218
    Shares

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT