Online Konzultáció 2018-08-10T10:42:58+00:00

Online Konzultáció.

By Sóvári Mónika

Ismerjük meg együtt a félelmeid és a szorongásod gyökerét anélkül, hogy el kéne hagynod az otthonodat.

Az online konzultáció egy közös, intenzív önismereti munka, ahol csak és kizárólag rád figyelek és a te problémáid megoldására fókuszálunk. Együtt létezünk, a szó legszorosabb értelmében. Hogy a szorongás erővé, bátorsággá, tetté, elfogadássá és szeretetté alakulján át benned…

Változtass, ha igazi változásokat szeretnél látni az életedben. Ezen az úton szeretnélek támogatni.

Jelentkezem

Mit nyersz az Online Konzultációval?

“Nagyon nehéz és sokszor fájdalmas volt a közös munka, de életem legjobb döntése volt végigcsinálni. Nagyon elfáradtam, viszont nagyon boldog vagyok. Egy teljesen más ember vagyok.”

B. Betti

1 órás konzultáció

Az egy órás konzultáció a leggyorsabb módja, hogy beszélgethessünk a problémádról és csak Rád figyeljek. A 60 perces óra alatt, az önismeret segítségével igyekszünk feltérképezni a helyzeted és egyre mélyebbre és mélyebbre ásva, feltárni a problémáid gyökerét, az okokat és a megoldást is természetesen.
Két beszélgetés közt emailen és messengeren tartjuk a kapcsolatot egymással – ezt a konzultáció díja magában foglalja.

A óra díja: 10 ezer forint

A Plüssfotelről és rólam

A Plüssfotelről és rólam

Súlyos pánikbetegséget küzdöttem le, amit sokáig takargattam egy sikeres élet látszatával. Akkor még nem is hittem, hogy mekkora segítséget tudok ezzel majd másoknak adni.

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztoriját. Lehet, hogy magadra ismersz. A sztori »

Miért várnál? Lépj MOST?

Miért őrizgetnéd tovább a félelmeid? Az Online Konzultációval azonnal megteszed az első lépést egy boldogabb élet felé. Ha készen állsz, én szeretettel várlak.

Az Online Konzultáció személyre szabott. Csak rólad szól! A Te ütemedben és igényeid szerint haladunk a problémáid megoldásában.

  • Én is voltam a Te helyzetedben

  • Közösen dolgozunk a saját problémádon

  • Saját, közös online felületen segítek

  • Minden segítséget megadok

  • Akkor fordulsz hozzám, amikor a legnagyobb szükséged van rá

Jelentkezem

A jelentkezés előzetes egyeztetést követően történik. A jelentkezés és fizetés feltételeiről az ÁSZF ad részletes tájékoztatást.

  • 142
    Shares

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT