Online Konzultáció 2018-05-20T13:25:32+00:00

PÁNIK Online Konzultáció.

By Sóvári Mónika

Lépd át a Pánikot, Szorongást, és konzultálj személyesen, anélkül, hogy el kellene hagynod biztonságos otthonodat.

Intenzív közös munka, ahol csak és kizárólag Rád figyelek, és Veled közösen a Te problémáid megoldására fókuszálok. Együtt dolgozunk a szó legszorosabb értelmében.

Tucatnyi embernél már működött. Jelentkezz, hogy Nálad is elindulhasson a megkönnyebbülés.

Jelentkezem

Mit nyersz az Online Pánik Konzultációval?

Olyan azonnali, célzott segítséget kapsz, ami felkészít téged a pánikkal való végső szembesülésre. Az egy napos, öt napos, és 3 hetes konzultációkkal a Te ritmusodban haladunk, akár nagyon intenzíven. Ugye, hogy vonzó?

“Nagyon nehéz és sokszor fájdalmas volt a közös munka, de életem legjobb döntése volt végigcsinálni. Nagyon elfáradtam, viszont nagyon boldog vagyok. Egy teljesen más ember vagyok.”

B. Betti

Egy napos szuper intenzív konzultáció

Az egy napos közös munka során egy 6 órás intenzív online munkában lesz részed, sok feladattal, rengeteg kérdéssel, amiből egy órát élőben beszélünk, a többit pedig folyamatos online kapcsolatban dolgozunk végig. Akkor válaszd ezt a konzultációt, ha bírod az extra intenzív munkát és a gyors változásokat.
A csomag ára: 50 ezer forint

Egy hetes intenzív konzultáció

Ha ezt a csomagot választod, akkor egy héten keresztül csakis a te problémádra fókuszálunk. Az egyhetes konzultáció alatt korlátlan számú levelet válthatunk és százszámra írunk majd egymásnak gyors pingpong szerű üzenetet. Úgy időzítsd ezt a heted, hogy akár napi 4-5 órát is online kapcsolatban leszünk és a feladatok elvégzésére is időd kell legyen.
Ugyanis rengeteg feladatot, kérdést és segítő videót kapsz majd, ami mind közelebb visz a félelem nélküli élethez.
A csomag mindezen felül két óra skype beszélgetést tartalmaz, amit a Te időbeosztásodhoz igazítva határozunk majd meg.
Ezt a csomagot akkor érdemes választanod, ha megengedhetsz magadnak egy hét Önismereti Spa élményt.
A csomag ára: 150 ezer forint

Három hetes intenzív konzultáció

Ebben a csomagban három teljes hetet szentelünk a problémádnak.
Ez alatt, korlátlan számú üzenetet váltunk és hetente beszélünk Skypon valamint rengeteg feladatot, kérdést, játékot és a haladást támogató videót kapsz. Naponta tőled függően, akár több órán át is online kapcsolatban leszünk.
Ezt a csomagot akkor ajánlom, ha Te az a típus vagy, aki viszonylag kényelmesen, alaposan elmélyülve, de szívósan és kitartóan szeretsz haladni.
A csomag ára: 250 ezer forint

A Plüssfotelről és rólam

A Plüssfotelről és rólam

Súlyos pánikbetegséget küzdöttem le, amit sokáig takargattam egy sikeres élet látszatával. Akkor még nem is hittem, hogy mekkora segítséget tudok ezzel majd másoknak adni.

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztoriját. Lehet, hogy magadra ismersz. A sztori »

Miért várnál? Lépj MOST?

Miért tartogatod tovább a Pánikbetegséget? A Pánik Online Konzultációval AZONNAL megteszed az első lépést a Szorongás és a Pánik végleges átlépése felé. Az eddigi vásárlóink 100%-a tökéletesen elégedett!

A Pánik Online Konzultáció személyre szabott. Csak rólad szól! A Te ütemedben haladunk a Te saját problémáid megoldásában.

  • Én is voltam a Te helyzetedben

  • Közösen dolgozunk a saját problémádon

  • Saját, közös online felületen segítek

  • Minden segítséget megadok

  • Akkor fordulsz hozzám, amikor a legnagyobb szükséged van rá

Jelentkezem

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT