Online Konzultáció 2019-12-16T14:51:45+00:00

Online Konzultáció.

By Sóvári Mónika

Az online konzultáció egy közös, intenzív önismereti munka, ahol csak és kizárólag a te problémád megoldására fókuszálunk.

A folyamatban együtt nevetünk és sírunk, hogy a félelem végül erővé, bátorsággá és tetté alakuljon át benned…
Ássunk le együtt a szorongásod gyökeréhez, hogy végre fellélegezhess és szabad életet élj.

Jelentkezem

Mikor lehet szükséged Online Konzultációra?

“Nagyon nehéz és sokszor fájdalmas volt a közös munka, de életem legjobb döntése volt végigcsinálni. Nagyon elfáradtam, viszont nagyon boldog vagyok. Egy teljesen más ember vagyok.”

B. Betti

1 órás konzultáció

–  Az egy órás konzultáció a leggyorsabb módja, hogy gyors tanácsot kérj, és beszélgethessünk a problémádról, ezáltal elindulj a megoldás felé és fellégezhess.

– A 60 perces órák alatt lehetőséged van arra is, hogy feltérképezzük a helyzeted és egyre mélyebbre ásva, feltárjuk a félelemed gyökerét, az okokat és megtaláljuk közösen a kifelé vezető utat.

– Két beszélgetés közt emailen és/vagy messengeren tartjuk a kapcsolatot egymással – ezt a konzultáció díja magában foglalja.

– Két találkozás olyan gyakran követi egymást, ahogy azt te tempód igényli és a lehetőségeid engedik. Egy biztos, nem szeretem senki idejét húzni, sem pedig a pénztárcáját szívni. Eredményt szeretek elérni, az a legnagyobb érték és sikerélmény mindkettőnknek, nem ha összeláncoljuk magunkat.

– A munka ezért kemény és kegyetlen őszinte, sokszor felkavaró, és könnyekkel teli, de a szereteten, bizalmon és szoros lelki közelségen alapszik. Hisz a lelkileg sérült, félelemben élő ember sokkal könnyebben képes kinyitni a szívét és túljutni a problémáin, ha érzi, hogy szeretve és ölelve van.

– Az óradíjat, a beszélgetésünk után, a NAV által hitelesített, elektronikusan kibocsátott számlán szerepelő bankszámlaszámra kell átutalni, 8 napon belül, amit az email címedre kapsz meg.

– Időpontot munkanapokra tudsz foglalni, délelőtt 8, 9, 10 vagy 11 órára, itt

Foglalás »

– Kötelező és tisztességes felhívnom a figyelmedet az Általános Szerződési Feltételekre, ami egy jogi szabályzat az együttműködésünkről, titoktartásról, az adatok biztonságáról, ahogy a Figyelmeztetést is törvényi kötelezettségem a figyelmedbe irányítani, miszerint ez nem pszichoterápia, nem pszichológiai kezelés és patológiás eseteknél nem elégséges a coaching szemléletű konzultáció.

– Nagyon fontos, hogy a konzultáció során pszichoterápiát, pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatok, pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem dolgozom.

Ha egy ügyfelem problémája kívül esik a kompteacinhatáromon, a törvényben előírt kompetens szakember felkeresését javaslom, sőt segítek is a megfelelő szakértő felkutatásában.

Bizonyos pszichés zavarok kezeléséhez ugyanis elengedhetetlen a személyes találkozás, a pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, klinikai szakpszichológus segítsége, illetve a gyógyszeres segítség. A velem való beszélgetés ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi.

– Amennyiben a közös munka megkezdése előtt, a kapcsolatfelvétel szakaszában kiderül, hogy szaksegítségre szoruló keresett meg, akinek nem az én közreműködésemre van szüksége az élethelyzete megoldásához, szakember azonnali felkeresését javasolom és segítek is a megfelelő szakértő felkutatásában!

A konzultáció díja: 20 ezer Ft. (Mentor Program tagoknak 15 ezer Ft., jelentkezés itt.) 

A Plüssfotelről és rólam

A Plüssfotelről és rólam

Hét éve a pánikbetegségem földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg, annak köszönhetően, hogy magamba mertem ásni a félelmeim okáért és gyökeresen átalakítottam az életem, a gondolkozásom. Ma segítő szakemberként másokat vezetek ki a félelem börtönéből

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztoriját.
A sztori…

Miért várnál? Lépj MOST?

Miért őrizgetnéd tovább a félelmeid? Az Online Konzultációval azonnal megteszed az első lépést egy boldogabb élet felé. Ha készen állsz, én szeretettel várlak.

Az Online Konzultáció személyre szabott. Csak rólad szól!
A Te ritmusodban haladunk a problémáid megoldásában.

  • Én is voltam a Te helyzetedben
  • Közösen dolgozunk a saját problémádon
  • Emailen tartjuk a kapcsolatot
  • A kezedet fogva kísérlek
  • Olyan gyakran fordulsz hozzám, ahogy szükséged van rá és a lehetőségeid engedik
Jelentkezem

A konzultáció előzetes egyeztetést követően történik. A jelentkezés és fizetés feltételeiről az ÁSZF ad részletes tájékoztatást.

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT