Online Konzultáció 2019-05-23T08:02:50+00:00

Online Konzultáció.

By Sóvári Mónika

Az online konzultáció egy közös, intenzív önismereti munka, ahol csak és kizárólag a te problémád megoldására fókuszálunk. A folyamatban együtt létezünk, nevetünk és sírunk, hogy a félelem erővé, bátorsággá és tetté alakuljon át benned…

Ha szeretnél túllépni a félelmeden és végső válaszokat kapni az okáról, akkor jó helyen jársz. Ássunk hát le együtt a szorongás gyökeréhez, hogy végre fellélegezhess és szabad életet élj.

Lépj, és változtass, ha változást szeretnél látni az életedben. Ezen az úton szeretnélek támogatni.

Jelentkezem

Mit nyersz az Online Konzultációval?

“Nagyon nehéz és sokszor fájdalmas volt a közös munka, de életem legjobb döntése volt végigcsinálni. Nagyon elfáradtam, viszont nagyon boldog vagyok. Egy teljesen más ember vagyok.”

B. Betti

1 órás konzultáció

–  Az egy órás konzultáció a leggyorsabb módja, hogy beszélgethessünk a problémádról, ezáltal elindulj a megoldás felé és fellégezhess.

– A 60 perces órák alatt feltérképezzük a helyzeted és egyre mélyebbre ásva, feltárjuk a félelemed gyökerét, az okokat és elindulunk a megoldá felé természetesen.

– Két beszélgetés közt emailen és/vagy messengeren tartjuk a kapcsolatot egymással – ezt a konzultáció díja magában foglalja.

– Két találkozás olyan gyakran követi egymást, ahogy azt te tempód igényli és a lehetőségeid engedik. Egy biztos, nem szeretem senki idejét húzni, sem pedig a pénztárcáját szívni. Eredményt szeretek elérni, az a legnagyobb érték és sikerélmény mindkettőnknek, nem ha összeláncoljuk magunkat.

– A munka ezért kemény és kegyetlen őszinte, sokszor felkavaró, és könnyekkel teli, de a szereteten, bizalmon és szoros lelki közelségen alapszik. Hisz a lelkileg sérült, félelemben élő ember sokkal könnyebben képes kinyitni a szívét és túljutni a problémáin, ha érzi, hogy szeretve és ölelve van.

– Kötelező és tisztességes felhívnom a figyelmedet az Általános Szerződési Feltételekre, ami egy jogi szabályzat az együttműlödésünkről, titoktartásról, az adatok biztonságáról, ahogy a Figyelmeztetést is törvényi kötelezettségem a figyelmedbe irányítani, miszerint ez nem pszichoterápia, hanem coaching szemléletű konzultáció.

A konzultáció díja: 15 ezer forint 

A Plüssfotelről és rólam

A Plüssfotelről és rólam

Súlyos pánikbetegséget küzdöttem le, amit sokáig takargattam egy sikeres élet látszatával. Akkor még nem is hittem, hogy mekkora segítséget tudok ezzel majd másoknak adni.

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztoriját. Lehet, hogy magadra ismersz. A sztori…

Miért várnál? Lépj MOST?

Miért őrizgetnéd tovább a félelmeid? Az Online Konzultációval azonnal megteszed az első lépést egy boldogabb élet felé. Ha készen állsz, én szeretettel várlak.

Az Online Konzultáció személyre szabott. Csak rólad szól! A Te ütemedben és igényeid szerint haladunk a problémáid megoldásában.

  • Én is voltam a Te helyzetedben

  • Közösen dolgozunk a saját problémádon

  • Saját, közös online felületen segítek

  • Minden segítséget megadok

  • Akkor fordulsz hozzám, amikor a legnagyobb szükséged van rá

Jelentkezem

A jelentkezés előzetes egyeztetést követően történik. A jelentkezés és fizetés feltételeiről az ÁSZF ad részletes tájékoztatást.

  • 156
    Shares

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT