Online Konzultáció.

By Sóvári Mónika

Az “online konzultáció” – amit inkább egy meghitt beszélgetésnek hívnék – egy közös, coaching szemléletű önismereti munka, ahol kizárólag rád és a félelemed megértésére fókuszálunk – együtt sírunk, együtt nevetünk.

A beszélgetéseink segítenek eligazodni a félelemedben, de nem helyettesítik a megfelelő terápiás szaksegítséget, ha arra lenne szükséged.
Kérlek, figyelmesen olvasd el a részleteket!

Jelentkezem

Mikor lehet szükséged az online beszélgetésre?

“Nagyon nehéz és sokszor fájdalmas volt a közös munka, de életem legjobb döntése volt végigcsinálni. Nagyon elfáradtam, viszont nagyon boldog vagyok. Egy teljesen más ember vagyok.”

B. Betti

1 órás konzultáció

– A 60 perces órák alatt intim, biztonságos térben beszélgethetünk a problémádról és a félelmeidről.

– A munka ezért őszinte, intenzív, de a szereteten, bizalmon és szoros lelki közelségen alapszik.

– Nagyon fontos, hogy a coaching szemléletű konzultáció során egészséges emberekkel dolgozom, akik mellesleg félnek, és szeretnék megérteni, átlépni a félelmeiket. Sem pszichoterápiát, pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatok, pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem dolgozom.

– Bizonyos pszichés zavarok kezeléséhez ugyanis elengedhetetlen – a törvényben is szigorúan szabályozott – személyes találkozás megléte. Ugyancsak elengedhetetlen lehet a pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, klinikai szakpszichológus segítsége, esetleg gyógyszeres segítség. A velem való beszélgetés ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi!

– Amennyiben a közös munka megkezdése előtt, a kapcsolatfelvétel szakaszában kiderül, hogy nem az én közreműködésemre van szükség, megfelelő és a törvényben előírt kompetens szakember azonnali felkeresését javasolom és segítünk is a megfelelő szakértő felkutatásában!

– Időpontot munkanapokra tudsz foglalni, délelőtt 8, 9, 10 vagy 11 órára. 

– Kötelező és tisztességes felhívnom a figyelmedet az Általános Szerződési Feltételekre, ami egy jogi szabályzat az együttműködésünkről, titoktartásról, az adatok biztonságáról, ahogy a Figyelmeztetést is törvényi kötelezettségem a figyelmedbe ajánlani, miszerint ez beszélgetés nem pszichoterápia, nem pszichológiai kezelés.

– A jelentkezésed után, emailben kereslek meg a – lehetséges – első találkozásunk minden részletével.  Ezen kívül további információkat is kérek majd tőled a problémádról, hogy még a találkozásunk előtt legyen lehetőségem eldönteni, ha nem én vagyok számodra a kompetens segítség.

A konzultáció díja: 15 ezer Ft.

A Plüssfotelről és rólam

A Plüssfotelről és rólam

Nyolc éve a pánikbetegségem földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg, annak köszönhetően, hogy magamba mertem ásni a félelmeim okáért és gyökeresen átalakítottam az életem, a gondolkozásom.
Ma másokat segítek ki a félelem börtönéből, azáltal, hogy átadom az elmúlt tíz évem megszállott kutatásainak és a saját tapasztalataimnak az esszenciáját, megértő, elfogadó szeretetbe csomagolva.

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztoriját.
A sztori…

Miért várnál tovább, ha félsz?

Miért futnál el tovább a félelmeid elől? Amivel problémád van, annak figyelmet kell szentelj először, hogy megoldódjon és ekkor elengedhetővé váljon.
Ha készen állsz, én szeretettel várlak.

Az online beszélgetés személyre szabott. Csak rólad szól!
A te ritmusodban haladunk a félelmed megértésében.

  • Én is voltam a Te helyzetedben, tudom, mit érzel
  • Közösen dolgozunk a problémádon
  • Emailen tartjuk a kapcsolatot
  • A kezedet fogva kísérlek a megértés felé
  • A távolság ellenére meghitt és biztonságos teret képzünk a közös munkához
Jelentkezem

A konzultáció előzetes egyeztetést követően történik. A jelentkezés és fizetés feltételeiről az ÁSZF ad részletes tájékoztatást.