Mentor Program HELPDESK

Mentor Program HELPDESK
Mentor Program HELPDESK 2020-01-31T03:50:03+00:00

Ezen az oldalon összeszedtünk minden olyan kérdést, amit ti tettetek fel a Mentor Program indulása óta.

A lenti címek kattinthatóak. Ha valamire nem találod a választ, akkor lépj velünk kapcsolatba, segítünk.

Hogyan használhatom a Mentor Programot? 2020-02-02T16:22:34+00:00

A Plüssfotel Mentor Programja teljesen ingyenes. A tartalmak megtekintése egy egyszerű regisztrációhoz kötött.

A célunk az, hogy egyre kevesebben éljenek félelemben és megértsék annak működését, felismerve, hogy a félelem nem ellenség. Az is fő célunk, hogy ismeretet és tudást szerezve a félelmekről, meglásd és felismerd, milyen szaksegítséget érdemes kérned, merre érdemes elindulnod, hogy fellélegezz. Minden egyes anyagunk ezt az ismeretet és tudást kívánja átadni, aláhúzva, hogy a kompetens szakmai segítség sokszor elkerülhetetlen. Vannak azonban olyan esetek, amikor a félelem, nem okoz még személyiség, vagy pszichés zavart, nem mindenki pszichológiai eset, aki fél. Ilyen esetekben a tudás és az ismeret lehet az az elégséges eszköz, amivel egyedül is képesek lehetünk a félelmet átlépni.

Az itt található tartalom szellemi, önismereti úton közelíti meg tehát a félelmeket és a félelmekről szóló tudást és ismeretet terjeszt.

Fontos, hogy ez a szellemi, önismereti munka nem pszichoterápia, nem pszichológiai kezelés – pszichés zavaroknál és patológiás problémáknál nem elégséges és nem is működik. Ezért, ha úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár ezen kihívások segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj segítséget kérni a megfelelő és kompetens szakembertől.

Belépés és regisztráció a Plüssfotel főoldalán.

A Plüssfotel régi tagjai – belépést követően – automatikusan hozzáférnek a Mentor Program anyagaihoz.

Hogyan haladjak a programmal? 2020-02-02T16:29:27+00:00

Erről készítettünk neked egy leírást a Mentor Program főoldalán. “Így érdemes haladnod” címmel. Mindezeken túl szintén a főoldalon találsz egy kérdőjelet, amire ha rákattintasz, egy videó is felugrik arról, hogy mit hol találsz.
Ha bármilyen további technikai kérdésed van, jelezd felénk a kapcsolat oldalon, segítünk!

Hol léphetek be a Mentor Programba? 2020-01-31T09:38:53+00:00

A Mentor Program főoldalán. Ha nem vagy belépve, megjelenik a belépőablak. Ha már be vagy lépve, akkor ugyanitt már a programban elért eredményeidet láthatod. Beléphetsz a Plüssfotel főoldalon is.

Mi van, ha nem emlékszem a jelszavamra? 2019-11-11T14:53:32+00:00

Itt tudsz az email címed megadásával új jelszót igényelni. Ezután emailen kapsz egy jelszó-változtató linket. Arra kattintva tudod megváltoztatni jelszavadat.

Hogyan férek hozzá az ingyenes kihívásokhoz? 2020-02-02T16:32:22+00:00

A Mentor főoldalról ki tudod nyitni a kihívások adatlapját. Ott találod mindegyik kihívásnak a moduljait, feladatait, a videós segítségeket és a letölthető munkafüzetet.

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT