Megbocsátás Önmagadnak – KIHÍVÁS

 

“Amitől a legjobban félsz, néha azt kell megtenned, hogy szabad légy.”

Megbocsátani magadnak azt jelenti: megtanulsz a szívedből élni. Hogy többé nem bántod sem magadat sem másokat. Hogy nem haragszol többé magadra, amiért valamit hibáztál a múltban.

“Ezt a kihívást azért készítettem el neked, mert szembenézni a félelmeinkkel és kihívás elé állítani magunkat a legjobb eszköz a fejlődésre.”

Hosszú éveken át én is bűntudatban és félelemben éltem. Így pontosan tudom, hogy az önmarcangolás és az önvádaskodás mennyire befalaz, és mennyire beszűkíti az életedet és a lehetőségeidet is.

Azért született meg ez kihívás, hogy:

végre megbocsáthass magadnak

  • mindazért, amit magaddal vagy másokkal tettél,
  • azokért, amiket nem tettél meg – akár másokért akár magadért,

és elengedhesd a bűntudatot!

Az önmarcangolás ragacsos, mint egy mocsár, és visszatart a lelki fejlődéstől.

Ez a kihívás arról szól, hogy:

  • felismerd és elfogadd, hogy bizony sokszor bántasz másokat, és ezzel magadat is,
  • rájöjj, a szégyen és meg nem bocsátás megmérgez Téged, neked okoz kellemetlen perceket és órákat, sokszor éveket (néha teljesen feleslegesen egy egész életen át tart).
  • hogyan szabadulj meg ettől a tehertől, hogyan találd meg a saját szíved hangját, és hogyan kerülj ki ebből az ördögi körből.

Miért halogatnád tovább a megbocsátást?

Szabadulj meg ettől a tehertől, és találd meg a saját szíved hangját, hogyan kerülj ki a harag, a szégyen és a bűntudat ördögi köréből.

  • lásd meg, mi nyomaszt
  • érezd a megkönnyebbülést
  • tanulj meg megbocsátásban élni
  • halld meg a szíved hangját
  • engedd el végleg a haragot
Tudd, hogy a vásárlásoddal támogatod a Plüssfotel működését, és a többi – teljesen ingyenes – tartalmának létrejöttét. Igyekeztem, hogy ezeknek a tréningeknek, meditációknak és kihívásoknak a megvásárlásával igazi értéket kapj, jelképes összegért.

bővebben »

Megbocsátok Önmagamnak Challenge

Mi az a Kihívás?

Ahogy a neve is mutatja, konkrét napi kihívások, feladatok. Amiket Neked találtam ki, és állítottam össze. Félelem, bizalom, hála, bűntudat, szeretet, önbecsülés, intimitás, család és más témakörökben.

A kihívások egy-két-három hetes online, videós-emailes gyakorlatok, amik arra szolgálnak, hogy tudatosan közelíts Önmagadhoz. Ezek az online minikurzusok segítenek kihúzni magadat azokból a helyzetekből, amikben blokkolod magad. Rövidek, probléma- és megoldásspecifikusak.

Néhol könnyebbek, néhol nehezebbek. Bővebben »

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával

“Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, gyakran találkozunk.”

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »