[members_not_logged_in]

Plüssfotel. Egy közösség, ahol nem vagy egyedül. Ahol egyre többen értjük meg a félelem működését.

Dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen és szörfözz kedvedre a különböző témák közt, hogy tisztább képet kapj Önmagadról, az érzésedről és a lehetséges megoldásokról.

Regisztrálj tagnak!

Félelem, Szorongás, Önismeret – rendszeres írások, nem csak tagoknak

Rendszeres segítő, oktató videók félelemről, szorongásról, pánikról

További INGYENES Tartalomért LÉPJ BE emaillel vagy Facebook fiókkal

ONLINE Konzultáció.

Az egy órás konzultáció a leggyorsabb módja, hogy tanácsot kérj, és beszélgethessünk a problémádról, ezáltal elindulj a megoldás felé és fellégezhess. A folyamatban együtt nevetünk és sírunk, hogy a félelem végül erővé, bátorsággá és tetté alakuljon át benned…

Mikor érdemes hozzám fordulnod: Nagyon fontos, hogy a konzultáció során sem pszichoterápiát, sem pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatok, pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem dolgozom. Ez a konzultáció kizárólag a jelen élethelyzetből indul ki, megértést és fényt visz a problémáidhoz, ezért a kora gyerekkori mélysérülések terápiájára nem alkalmas és nem is végzi.

Online konzultáció

LÉPJ BE KÖZÉNK!

Egy közösség, ahol nem vagy egyedül. Ahol napról napra egyre többen értjük meg és hagyjuk magunk mögött a félelmeket. Lépj  be közénk, és ölelő támogatást kapsz a félelemmel kapcsolatos gondolataid átalakításához. Tartozz közénk!

Miért legyél tag?

A Plüssfotel INGYENES tagsággal az alábbiakhoz jutsz hozzá:

  • Ingyenesen elérhető  tartalom

  • Önsegítő írások és videók

  • Ingyenes Mentor Program hozzáférés

  • Letölthető segédanyagok, tesztek, feladatok

Belépés Facebook felhasználóval

A belépéssel hozzájárulok, hogy Sóvári Mónika EV. a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban (GDPR) meghatározottak szerint kezelje, és részemre a rendszer működésével kapcsolatban emailt küldjön. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

[nextend_social_login provider=”facebook” style=”default”]

Belépés Plüssfotel felhasználóval

[wppb-login]

Regisztrálok

“PÁNIKGOMB”

Ha erős félelem gyötör, töltsd le ezt a “gyorssegély” videó tréninget, hogy ellazulhass és megértsd, mi történik veled. A legjobb tudásommal készítettem el ezt a csomagot, Neked.

INGYENESEN Letöltöm

Nyolc éve a pánikbetegségem földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg, annak köszönhetően, hogy magamba mertem ásni a félelmeim okáért és gyökeresen átalakítottam az életem, a gondolkozásom.

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztorijátKlikk a történetemhez.

[/members_not_logged_in][members_logged_in]

Plüssfotel. Egy közösség, ahol nem vagy egyedül.

Dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen és szörfözz kedvedre a különböző témák, írások és videók közt, hogy tisztább képet kapj Önmagadról és az érzésedről

Plüssfotel Könyvtár »

Félelem, Szorongás, Önismeret

Oktató videók és cikkek félelemről, szorongásról

Ismerd meg a félelem működését

Plüssfotel Könyvtár

A Plüssfotel Könyvtár ingyenesen elérhető írásokban, videókban beszél a félelmekről, hogy egy tisztább képet kapj Önmagadról és a félelem működéséről.

Rengeteg feladatot, kihívást, cikket, írást, publikációt találsz félelem témában, amit mind nektek gyűjtöttünk egy csokorba. Használd kedvedre őket! A legnagyobb szeretettel készültek nektek.

Fontos, hogy ez a szellemi, önismereti munka nem pszichoterápia, nem pszichológiai kezelés – pszichés zavaroknál és patológiás problémáknál nem elégséges és nem is működik. Ezért, ha úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár ezen kihívások segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj segítséget kérni a megfelelő és kompetens szakembertől. Ebben is örömmel segítünk.

Plüssfotel Könyvtár

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Az egy órás konzultáció a leggyorsabb módja, hogy beszélgethessünk a problémádról, ezáltal megértsd a félelmeid, elindulj a megoldás felé. A folyamatban együtt nevetünk és sírunk, hogy a félelem végül erővé, bátorsággá és tetté alakuljon át benned…

Mikor érdemes hozzám fordulnod: Nagyon fontos, hogy a konzultáció során sem pszichoterápiát, sem pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatok, pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem dolgozom. Ez a konzultáció kizárólag a jelen élethelyzetből indul ki, megértést és fényt visz a problémáidhoz, ezért a kora gyerekkori mélysérülések terápiájára nem alkalmas és nem is végzi.

Érdekelnek a részletek
[/members_logged_in]