Hála – KIHÍVÁS

 

5+30 részes emailes-videós tréning

“Ha úgy érzed, megrekedt az életed, megállt Benned az áramlás, beleragadtál egy negatív spirálba, és Veled csak szörnyű dolgok történnek, akkor valószínűleg elfeledkeztél a háláról.”

Arról, hogy minden nap, minden pillanatban létezik valami, amiért hálás lehetsz.

Ha nem vagy képes hálát érezni, most, ebben a pillanatban is, ha a hála érzése Nálad feltételekhez kötött, akkor soha nem találod meg a boldogságodat. Mindig lesz valami feltétele, mindig csak holnap jöhet el. De a holnap sosem jön el!

Tedd fel Magadnak a kérdést!

  • Te arra fókuszálsz, ami hiányzik az életedből vagy észreveszed, amiért hálás lehetsz?
  • Állandóan sietsz, valahova oda akarsz érni, vagy felismered és értékeled, amid van?

  • Rendre új dolgokat akarsz létrehozni, teremteni vagy adsz magadnak elég időt megállni és értékelni, ami épp körbevesz?

A hála érzése és kifejezése a leghatékonyabb módja annak, hogy boldogságot hozz ne csak a saját, hanem mások életébe is.

A hála már most is benned van. Még ha nem is tudod vagy nem is hiszed el, mert épp egy negatív spirálban vagy.

Mit tehetsz?

Ha szeretnéd a hála érzését szárba szökkentetni, kiterjeszteni magadban, és beragyogni vele a magad és mások életet is, akkor töltsd le ezt a kihívást, ahol sok sok feladaton és videón keresztül alakíthatod ki Magadban ezt a készséget.

És ne hidd, hogy a hála felé fordulás azt jelenti, megtagadod magadban, elrejted a szemed elől a fájdalmas részeidet. A hála nem egy álpozitív gondolkodás. A hála csupán a minket körülvevő szépség és lehetőség érzékelése.

Érezd, hogy a hála újra eltölt élettel!

Öt napon át öt videós feladatot, a hatodik naptól – harminc napon át – napi egy rövid kihívást kapsz. Gyakorold a hálát, hogy beindulhasson végre az életed!

  • érezz hálát a színekért
  • érezz hálát az illatokért
  • érezz hálát szeretteidért
  • cseréld ki a panaszt hálára
  • oszd meg a szeretetedet
Tudd, hogy a vásárlásoddal támogatod a Plüssfotel működését, és a többi – teljesen ingyenes – tartalmának létrejöttét. Igyekeztem, hogy ezeknek a tréningeknek, meditációknak és kihívásoknak a megvásárlásával igazi értéket kapj, jelképes összegért.

bővebben »
Megbocsátok Önmagamnak Challenge

Mi az a Kihívás?

Ahogy a neve is mutatja, konkrét napi kihívások, feladatok. Amiket Neked találtam ki, és állítottam össze. Félelem, bizalom, hála, bűntudat, szeretet, önbecsülés, intimitás, család és más témakörökben.

A kihívások egy-két-három hetes online, videós-emailes gyakorlatok, amik arra szolgálnak, hogy tudatosan közelíts Önmagadhoz. Ezek az online minikurzusok segítenek kihúzni magadat azokból a helyzetekből, amikben blokkolod magad. Rövidek, probléma- és megoldásspecifikusak.

Néhol könnyebbek, néhol nehezebbek. Bővebben »

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával


"Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, hamarosan találkozunk."

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »