Figyelmeztetés

Figyelmeztetés
Figyelmeztetés 2018-03-25T06:22:27+00:00

A Plüssfotel – cikkekben, videókban, valamint emailen és skype beszélgetéseken keresztül – tanácsokat ad, hogy könnyebben meglásd és megfogalmazd a saját problémáidat.

A Plüssfotel kizárólag spirituális szemszögből vizsgálódik és szellemi úton közelíti meg a félelmeket, továbbá életvezetési és kommunikációs tanácsadást végez.

Fontos, hogy az ilyen tanácsadás nem pszichoterápia és nem pszichológiai szaksegítség!
Egyes életvezetési nehézségek kezeléséhez elengedhetetlen a személyes találkozás, pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, illetve gyógyszeres segítség. A Plüssfotel tanácsadása ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi.

Amennyiben a közös munka során kiderül, hogy gyors szaksegítségre szoruló keresett meg, akinek nem az én közreműködésemre van szüksége az élethelyzete megoldásához, szakember azonnali felkeresését javasolom és segítek is a megfelelő szakértő felkutatásában!

Az itt található videók, írások és letölthető programok tehát nem helyettesítik az orvosi kezelést és a terápiát – ha arra van szükség.

Ezért, ha épp pszichológushoz jársz, kérlek, semmiképp se hagyd abba – pláne ne egyik napról a másikra.

Ugyanez vonatkozik a gyógyszeres kezelésre. A szorongás oldására, a pánikbetegségre rendelt gyógyszerek nem tehetők le egyik napról a másikra, így ha a közös szellemi munka sikeres lesz számodra, márpedig bizton tudom, hogy az lesz, akkor is az orvosoddal konzultálva szép lassacskán kell és lehet csak elhagynod a gyógyszereidet.

Ha végül úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár a Plüssfotel segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj szakmai segítséget kérni a megfelelő szakembertől.
Ezt kötelességem és felelősségem volt elmondani Neked.

Sóvári Mónika

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT