Plüssfotel

A Plüssfotel, ingyenesen elérhető írásokban, videókban beszél a félelmekről, hogy könnyebben meglásd és megfogalmazd a saját problémáidat, hogy egy tisztább képet kapj Önmagadról és a félelem működéséről.
A célunk az, hogy egyre kevesebben éljenek félelemben és megértsék annak működését.

Fontos, hogy ez a szellemi, önismereti munka nem mindig elégséges. Ezért, ha úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár ezen írások segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj segítséget kérni a megfelelő és kompetens szakembertől.

 

Konzultáció

Az “online konzultáció” coaching szemléletű önismereti munka. A Plüssfotel konzultációk során sem pszichoterápiát, pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatunk, patológiás és pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem áll módunkban dolgozni, és a törvényi előírásoknak megfelelően és azokat betartva, kompetencia híján nem tudunk segíteni nekik.

Bizonyos pszichés zavarok kezeléséhez ugyanis elengedhetetlen a személyes találkozás, a pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, klinikai szakpszichológus segítsége, illetve a gyógyszeres segítség. A Plüssfotel konzultáció ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi.

Copyright

A Plüssfotel minden tartalma a szerző tulajdona. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (szöveg, kép, videó, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása – akár részben, vagy egészben – kizárólag Sóvári Mónika előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

 

Sóvári Mónika