Figyelmeztetés

Figyelmeztetés
Figyelmeztetés 2018-08-17T19:14:14+00:00

A Plüssfotel – cikkekben, videókban, valamint emailen és skype beszélgetéseken keresztül – tanácsokat ad, hogy könnyebben meglásd és megfogalmazd a saját problémáidat.

A Plüssfotel kizárólag spirituális szemszögből vizsgálódik és szellemi, filozófiai úton közelíti meg a félelmeket, továbbá coaching szemléletű életvezetési és kommunikációs tanácsadást végez.

Fontos, hogy az ilyen tanácsadás nem pszichoterápia és nem pszichológiai szaksegítség!
Egyes életvezetési nehézségek kezeléséhez elengedhetetlen a személyes találkozás, pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, illetve gyógyszeres segítség. A Plüssfotel tanácsadása ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi.

Amennyiben a közös munka megkezdése előtt, az ismerkedés szakaszában kiderül, hogy gyors szaksegítségre szoruló keresett meg, akinek nem az én közreműködésemre van szüksége az élethelyzete megoldásához, szakember azonnali felkeresését javasolom és segítek is a megfelelő szakértő felkutatásában!

Az itt található videók, írások és letölthető programok tehát nem helyettesítik az orvosi kezelést és a terápiát – ha arra van szükség.

Ezért, ha épp pszichológushoz jársz kérlek, semmiképp se hagyd abba – pláne ne egyik napról a másikra.

Ugyanez vonatkozik a gyógyszeres kezelésre. A szorongás oldására, a pánikbetegségre rendelt gyógyszerek nem tehetők le egyik napról a másikra, így ha a közös szellemi munka sikeres lesz számodra, márpedig bizton tudom, hogy az lesz, akkor is az orvosoddal konzultálva szép lassacskán kell és lehet csak elhagynod a gyógyszereidet.

Ha végül úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár a Plüssfotel segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj segítséget kérni a megfelelő szakembertől.
Ezt kötelességem és felelősségem volt elmondani Neked.

Sóvári Mónika

  • 1
    Share

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT