Figyelmeztetés

Figyelmeztetés
Figyelmeztetés 2020-04-14T19:27:50+00:00

Plüssfotel

A Plüssfotel, ingyenesen elérhető írásokban, videókban beszél a félelmekről, hogy könnyebben meglásd és megfogalmazd a saját problémáidat, hogy egy tisztább képet kapj Önmagadról és a félelem működéséről.
A célunk az, hogy egyre kevesebben éljenek félelemben és megértsék annak működését, felismerve, hogy a félelem nem ellenség. Az is fő célunk, hogy ismeretet és tudást szerezve a félelmekről, meglásd és felismerd, milyen szaksegítséget érdemes kérned, merre érdemes elindulnod, hogy fellélegezz. Minden egyes anyagunk ezt az ismeretet és tudást kívánja átadni, aláhúzva, hogy a kompetens szakmai segítség sokszor elkerülhetetlen. Vannak azonban olyan esetek, amikor a félelem, nem okoz még személyiség, vagy pszichés zavart, ilyenkor a tudás és az ismeret lehet az az elégséges eszköz, amivel egyedül is képesek lehetünk a félelmet átlépni.

Az itt található tartalom szellemi, önismereti úton közelíti meg tehát a félelmeket és tudást, ismeretet terjeszt.

Fontos, hogy ez a szellemi, önismereti munka nem pszichoterápia, nem pszichológiai kezelés – pszichés zavaroknál és patológiás problémáknál nem elégséges és nem is működik. Ezért, ha úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár ezen kihívások segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj segítséget kérni a megfelelő és kompetens szakembertől.

 

Konzultáció

Nagyon fontos, hogy ahogy az ingyenes elérhető írásokban, videókban sem, úgy a Plüssfotel konzultációk során sem pszichoterápiát, pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatunk, patológiás és pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem áll módunkban dolgozni, és a törvényi előírásoknak megfelelően és azokat betartva, kompetencia híján nem tudunk segíteni nekik.

Bizonyos pszichés zavarok kezeléséhez ugyanis elengedhetetlen a személyes találkozás, a pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, klinikai szakpszichológus segítsége, illetve a gyógyszeres segítség. A Plüssfotel konzultáció ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi, kizárólag az ismeretedet és megértésed tágítja a félelmekről, hogy tudd, merre indulj el, és mit kezdj magával a félelemmel.

Ez az “online konzultáció” – amit én inkább egy meghitt beszélgetésnek hívnék – egy közös, intenzív, coaching szemléletű önismereti munka, ahol csak és kizárólag a te problémád megoldására fókuszálunk.

Ha valaki személyesen keres meg, mert szeretne velem konzultálni, és a kapcsolatfelvétel szakaszában kiderül, hogy nem a Plüssfotel, coaching szemléletű, szellemi megközelítésére van szüksége az élethelyzete megoldásához, megfelelő szakember azonnali felkeresését javasoljuk és segítünk is a kompetens szakértő felkutatásában.

Az itt található videók, írások és maga a konzultáció ugyanis csak segíti a félelmek megértését, és segít eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesíti a megfelelő pszichoterápiát és kezelést – ha valakinek éppen arra van szüksége.

Ezt törvényi kötelességem és egyéni, személyes felelősségem is elmondani.

Sóvári Mónika

A PLÜSSFOTEL minden tartalma a szerző tulajdona. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (szöveg, kép, videó, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása – akár részben, vagy egészben – kizárólag Sóvári Mónika előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT