Figyelmeztetés

Figyelmeztetés
Figyelmeztetés 2018-12-31T08:15:40+00:00

A Plüssfotel – cikkekben, videókban, valamint konzultációs beszélgetéseken keresztül – ad tanácsot, hogy könnyebben meglásd és megfogalmazd a saját problémáidat.

A Plüssfotel spirituális szemszögből vizsgálódik és szellemi, filozófiai, önismereti úton közelíti meg a félelmeket, és coaching szemléletű életvezetési és kommunikációs tanácsadást végez.

Fontos, hogy az ilyen konzultáció nem pszichoterápia és nem pszichológiai kezelés!
Bizonyos betegségek kezeléséhez elengedhetetlen a személyes találkozás, a pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, illetve a gyógyszeres segítség. A Plüssfotel tanácsadása ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi.

Amennyiben a közös munka megkezdése előtt, az ismerkedés szakaszában kiderül, hogy gyors szaksegítségre szoruló keresett meg, akinek nem az én közreműködésemre van szüksége az élethelyzete megoldásához, szakember azonnali felkeresését javasolom és segítek is a megfelelő szakértő felkutatásában!

Az itt található videók, írások és maga a konzultáció nem helyettesíti az orvosi kezelést – ha arra van szükség.

Ugyanez vonatkozik a gyógyszeres kezelésre. A szorongás oldására, a pánikbetegségre rendelt gyógyszerek nem tehetők le egyik napról a másikra, így ha a közös szellemi munka sikeres lesz számodra, akkor is az orvosoddal konzultálva szép lassacskán kell és lehet csak elhagynod a gyógyszereidet.

Ha végül úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár a Plüssfotel segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj segítséget kérni a megfelelő szakembertől.
Ezt kötelességem és felelősségem elmondani Neked.

Sóvári Mónika

  • 1
    Share

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT