Figyelmeztetés

Figyelmeztetés
Figyelmeztetés 2019-12-10T16:21:27+00:00

A Plüssfotel – cikkekben, videókban, valamint konzultációs beszélgetéseken keresztül – ad tanácsot, hogy könnyebben meglásd és megfogalmazd a saját problémáidat és félelmeidet.

A Plüssfotel szellemi és önismereti úton közelíti meg a félelmeket, életmód és kommunikációs tanácsadást végez.

Fontos, hogy ez az önismereti munka nem pszichoterápia, nem pszichológiai kezelés és patológiás eseteknél nem elégséges.

Nagyon fontos, hogy sem a Plüssfotel konzultáció során, sem az oldalamon pszichoterápiát, pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatok, pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem dolgozom.

Ha egy ügyfelem problémája kívül esik a kompteacinhatáromon, a törvényben előírt kompetens szakember felkeresését javaslom, sőt segítek is a megfelelő szakértő felkutatásában.

Bizonyos betegségek kezeléséhez ugyanis elengedhetetlen a személyes találkozás, a pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, klinikai szakpszichológus segítsége, illetve a gyógyszeres segítség. A Plüssfotel ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi.

Amennyiben a közös munka megkezdése előtt, az ismerkedés szakaszában kiderül, hogy szaksegítségre szoruló keresett meg, akinek nem az én közreműködésemre van szüksége az élethelyzete megoldásához, szakember azonnali felkeresését javasolom és segítek is a megfelelő szakértő felkutatásában!

Az itt található videók, írások és maga a konzultáció nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Ha végül úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár a Plüssfotel segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj segítséget kérni a megfelelő szakembertől.
Ezt törvényi kötelességem és egyéni, személyes felelősségem is elmondani Neked.

Sóvári Mónika

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT