Élj félelem nélkül

 

Élj félelem nélkül

Jussunk túl együtt a félelmeinken!
Csatlakozz az Élj Félelem Nélkül© közösséghez,
és adj bele mindent, hogy egy félelem nélküli életet élhess.

Élj Félelem Nélkül© közösség

Elsősegély 4 gyors lépésben, ha félelmek gyötörnek

Félelem – Ismerd fel
Ismerd fel a félelmet!
Félelem – Az Elhatározás
Az Elhatározás
Félelem – A tett
A tett
Félelem – Oszd meg, ha legyőzted
Oszd meg velünk is!

 

Gyerekkorom óta féltem – szinte mindentől.
Az állatoktól, a villámtól, a kritikától, az elutasítástól, a betegségtől, az idegenektől.

Hiába tanultam pszichológiát és keleti tanokat, az egész életemet ezek a félelmek irányították, amitől végül teljesen bezárult a kör és beszűkült az életem.

Kifelé egy sikeres újságíró, egy tökéletes anya, feleség és Nő képét festettem magamról, még magamnak is(!), de ez a sok belső félelem és elfojtás végül súlyos szorongáshoz, majd pánikbetegséghez vezetett, amiből hat éve teljesen kigyógyultam.

Miután kimásztam életem legmélyebb gödréből, úgy döntöttem, hogy másokat fogok inspirálni és aki szeretné, azt alázattal elvezetni egy félelem nélküli, bátor és szabad élethez.

A Plüssfotelben eddig közel 80 videót és több mint 200 írást publikáltam, és álmomban sem gondoltam volna, hogy ezzel ennyi ember életét változtatom meg, teljesen önzetlenül és ingyen.

Most pedig úgy döntöttem, hogy egy még merészebbet lépek és létrehozom az ÉLJ FÉLELEM NÉLKÜL© közösséget, amely projektben legalább 30 félelmemet fogom legyőzni, videóra venni és megosztani Veled… arra kérve, hogy tarts Te is velem, ott és akkor, ahol Neked van dolgod a félelemmel.

Felmászom magasba, kígyót fogok, tetoválást szerzek, sűrű tömegbe megyek, szembenézek a régi sérelmeimmel, megbocsátok, levelet írok annak, akinek már rég ki kellett volna mondanom valamit, vért adok… egyszóval BÁRMIT megteszek, amitől félek/félünk.
Nem magamutagatok, hanem a Benned lévő félelmekre mutatok, ami rávilágít a kiútra és arra, hogy:
– a félelem nem ellenség
– a félelem ellen csakis a tettek és a kihívások érnek valamit
– a félelem egy titkos átjáró lehet a boldogsághoz és a szabadsághoz!

Csatlakozz az Élj Félelem Nélkül© közösséghez és oszd meg velünk a Te félelmed legyőzését, hogy tanulhassunk Tőled és az élményeidből.

Miért iratkozz föl a közösségbe?

  • Mert a félelem magakadályoz abban, hogy élvezd az életed.
  • Mert a félelem miatt nem tudsz sikeres lenni.
  • Mert a félelem beszűkíti az életed.
  • Mert a félelem betegségekhez vezet.
  • Mert a félelem gátja a boldogságodnak.

Csatlakozz az Élj Félelem Nélkül© közösséghez

Válassz kihívást, és lépj az életedben!

A kihívások napi szinten feladatokat adnak önmagaddal kapcsolatban. Így konkrét lépésenként haladhatsz a szabadság és a boldogság felé úgy, hogy az átalakulásod sérülékeny szakaszaiban fogom a kezed.

Használd ezeket a Kihívásokat arra, hogy valóban Mestere légy a saját életednek. Tedd kérlek próbára magad és nézz szembe a problémáiddal.

A kihívások 1-4 hetesek, emailen, és videók segítségével zajlanak.

Már tudom, mit kezdjek a pánikommal

A férjemtől kaptam születésnapomra egy egyhetes konzultációt Hozzád. Tudja, hogy imádom a videóidat a Facebookon és mondtam neki, milyen szívesen fordulnék hozzád és beszélgetnék veled a pánikbetegségemről. ... Annyi felismerést, annyi rácsodálkozást adott ez az egy hét a saját életemről, amire nem számítottam.

O. Zita

Elképesztő változásokat indítottál be

A videóid láttán biztos voltam benne, hogy fenekestül felforgatod az életem, ezért egy percig sem gondolkoztam azon, hogy megkeresselek egy nagy problémámmal. Elképesztő változásokat indítottál be.

V. Sándor

10 év után indult be a változás

10 év depresszió, szorongás, és pánikbetegség után indult el ez a folyamat nálam. Ez a kurzus és a videóid, Mónika, hatalmas megerősítés számomra. Minden egyes szavad igaz és helytálló, a saját bőrömön tapasztaltam az egész folyamatot. Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy köszönöm.

K. Attila

Kiléptem a szorongásomból

Ma reggel a kocsiban - miközben tartott éppen a szokásos reggeli pánikom és szorongásom - munkába menet téged hallgattalak, és teljesen lehiggadtam. Nem "küzdöttem" a szorongásommal, ahogy te tanácsoltad. Nagyon jó érzés volt. Így megnéztem a honlapodat, és foglalok egy időpontot. Nagyon várom az egy hét közös "munkát"! Szuper vagy!

L. Brigitta

Tedd hozzá a saját sztoridat!

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával


"Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, hamarosan találkozunk."

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »