3 Titkos összetevő a Boldogsághoz

 

3+6 részes emailes-videós tréning

“Ha egyike vagy azoknak, akik szeretnék az életüket kicsit felturbózni és boldogabbá tenni, ez a kihívás igazán Neked szól.”

Három videó, három olyan terület, aminek figyelmet kell szentelned, ha boldog és kiegyensúlyozott életet szeretnél élni. Természetesen a Plüssfoteles megközelítésben, spirituális kérdéseket is tárgyalva 🙂

Mi van a videókban?

Az Első videóban az Önértékelésről és a Magabiztosságról beszélünk majd. Továbbá ízekre szedjük magát a Boldogság fogalmát és egy magasabb megértésre emeljük.

A Második videóban a Boldogság legnagyobb ellenségéről a Szenvedésről beszélünk. Miért van szenvedés, és hogy állíthatod a Boldogság szolgálatába?

Mire a Harmadik videóhoz érsz, már nagyon sok munkán leszel túl úgyhogy szinte könnyedén fogjuk megválaszolni azt a kulcskérdést, konkrétan Te mivel teheted Boldogabbá az életed.

Én már itt ülök és szeretettel várlak…

Ha Benned is motoszkálnak ilyen, és ezekhez hasonló kérdések:

 • Honnan meríthetek erőt a Saját Boldogságomhoz?
 • Hogyan lehetek minden élethelyzetben magabiztos?
 • Mi okozza a fájdalmakat, a szenvedést?
 • Miért és hogyan állok ellen életemben a Boldogságnak?
 • Konkrétan én magam mit tehetek a Saját Boldogságomért?

akkor a Plüssfotel Boldogság Kihívása egészen biztosan Neked (is) szól!

Szabítsd ki a Benned rejlő Boldogságot!

Tanuld meg, hogy hogyan élhetsz teljes, boldog életet, hogyan engedheted el a szenvedést, és mit tehetsz Te magad a saját boldogságodért!

 • lásd meg, mivel teremtesz szenvedést
 • állítsd helyre önértékelésed
 • nyerd vissza magabiztosságodat
 • engedd meg magadnak az örömet
 • tanulj meg Boldogságban élni
 • hallgass a szíved hangjára
Tudd, hogy a vásárlásoddal támogatod a Plüssfotel működését, és a többi – teljesen ingyenes – tartalmának létrejöttét. Igyekeztem, hogy ezeknek a tréningeknek, meditációknak és kihívásoknak a megvásárlásával igazi értéket kapj, jelképes összegért.

bővebben »
Megbocsátok Önmagamnak Challenge

Mi az a Kihívás?

Ahogy a neve is mutatja, konkrét napi kihívások, feladatok. Amiket Neked találtam ki, és állítottam össze. Félelem, bizalom, hála, bűntudat, szeretet, önbecsülés, intimitás, család és más témakörökben.

A kihívások egy-két-három hetes online, videós-emailes gyakorlatok, amik arra szolgálnak, hogy tudatosan közelíts Önmagadhoz. Ezek az online minikurzusok segítenek kihúzni magadat azokból a helyzetekből, amikben blokkolod magad. Rövidek, probléma- és megoldásspecifikusak.

Néhol könnyebbek, néhol nehezebbek. Bővebben »

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával


"Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, hamarosan találkozunk."

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »