Gyűlölködés, Trollkodás, Irigység

 

Mit tégy, ha gyűlöletet találsz Magadban és zavar?

Mit tégy, ha azt veszed észre, hogy rendre okolsz, vádolsz, másra mutogatsz, esetleg irigy vagy és folyton mérges, netán túlságosan kritikus és szeretnél ezektől az érzésektől egyszerű módon megszabadulni?

Nézd meg ezt a videót!

Nagy szeretettel szedtem össze a GYŰLÖLKÖDŐ EMBER 3 TIPÚSÁT annak is, akiben harag munkál és nem tudja honnan jön, miért van ott és mit kezdjen vele. És annak is, aki nem ilyen, de szeretné megérteni, hogyan működik ez az érzés a másikban.

Az oldalamon továbbra is ∞ szeretettel látok MINDEN véleményt, az enyémmel nem egyezőket is, sőt azokból tanulok a legtöbbet. Egyben szeretném megköszönni az összes idelátogatónak, hogy a más véleményt mindig sikerül emberi módon megosztani és alig akadt gyűlölködő vagy troll látogatom az elmúlt másfél évben. (Szám szerint 3, ami egészen elképesztő.)
KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM.

Copyright by Mónika Sóvári – 2016

További tartalmakért kövesd oldalamat »

Ha a Plüss Shopban vásárolsz, azzal nem csak szuper tréningekhez, meditációkhoz jutsz, hanem támogatod a Plüssfotel működését is, aminek minden tartalma továbbra is INGYENESEN elérhető mindenki számára. És ez így is marad :) Köszönöm, ha támogatsz a vásárlásoddal.

bővebben »


 

Szeretettel ajánlom:

5 nap a Plüssfotelben – Személyes Online Konzultáció
Személyes Online Konzultáció
Megbocsátás Önmagadnak Challenge
Megbocsátás Kihívás