Isten hozott az Örökkévalóságban

 

Megtapasztaltam, hogy az idő nem egy egyenes vonal.
Nem a múltban kezdődik és nem a jövő felé tart.
Nincs eleje, kezdete és nincs vége.

Csak a limitált elme számára születtem a múltban és halok majd meg a jövőben. De az is egykor Most volt, és amikor elmegyek, az is a jelenben lesz.

Nincs egy doboz, amiben a múltat tárolom és nincs egy hely, ahol a jövőm eseményei várakoznak rám. Minden csakis a Jelen pillanatban tud létezni, mert nincs más Idő.

A Most nem egy momentum, nem egy pont az idő vonalán, és nem két esemény közt eltelt idő. Hanem Egyetlen örökké tartó Jelen pillanat. Nincs időtartama, nem egy másodperc, nem egy pillanat. Nem az időben létezik. Nem tart sehova.

Ezért aztán paradox mód elég könnyű ugrálni az életünk eseményei közt és meggyógyítani a sebeinket. Ugyanilyen könnyű teremteni is. Mert nem kell hozzá sehova se menni. Csak lenni a jelen pillanat Mágikus terében.

A Most, Isten szemével, a magát újrateremtő és újraformáló Örökkévalóság. És mindenki számára egyformán elérhető a varázsereje, csak fel kell ismerni. Mert mindenki ebben a Végtelenben létezik, még ha nem is tud róla.

Isten hozott az Örökkévalóságban.

 

További tartalmakért kövesd oldalamat »

Ha a Plüss Shopban vásárolsz, azzal nem csak szuper tréningekhez, meditációkhoz jutsz, hanem támogatod a Plüssfotel működését is, aminek minden tartalma továbbra is INGYENESEN elérhető mindenki számára. És ez így is marad :) Köszönöm, ha támogatsz a vásárlásoddal.

bővebben »


 

Szeretettel ajánlom:

5 nap a Plüssfotelben – Személyes Online Konzultáció
Személyes Online Konzultáció
Megbocsátás Önmagadnak Challenge
Megbocsátás Kihívás