Kedves Férfiak!

 

Szeretném Nektek megköszönni, hogy ilyen sokan, ilyen nyíltan és tisztelettel álltok hozzám itt a Plüssfotelben.
Egy darab troll üzenetet kaptam a Plüssfotel egy éve alatt, ami egészen elképesztő, tekintve, hogy 38 százalékban ti, Férfiak követitek az oldalam. (38 ezer férfi/per hét)

Rengetegen kerestek meg igen tartalmas és mély spirituális gondolatokkal, kéritek ki a véleményem főképp spirituális filozófiai témákban, de könnyedebb kérdésekben is simán kiöntitek a lelketeket.

Ezzel a lépésetekkel minden egyes alkalommal meghattok, mert félreteszitek azt a mély társadalmi és sejtszintű beidegződést, hogy a Férfi csakis a Nő felett állhat, s hogy egy Nő mit tudhat pszichológiáról, lélekről, non-duális vagy a buddhista filozófiáról, hiába is tanulta azt.

Drága Férfiak…mindig nagyon szerettelek és tiszteltelek Titeket, és a Plüssfotelt továbbra is Nektek is és értetetek is készítem, sokkal inkább, mint azt az elején gondoltam.

Köszönöm nektek a hozzáállásotokat – talán mondhatom, hogy sok Nő nevében.

Nagyon hálás vagyok érte, Nélkületek nem tudnék repülni! 🙏
Mónika

További tartalmakért kövesd oldalamat »

Ha a Plüss Shopban vásárolsz, azzal nem csak szuper tréningekhez, meditációkhoz jutsz, hanem támogatod a Plüssfotel működését is, aminek minden tartalma továbbra is INGYENESEN elérhető mindenki számára. És ez így is marad :) Köszönöm, ha támogatsz a vásárlásoddal.

bővebben »


 

Szeretettel ajánlom:

5 nap a Plüssfotelben – Személyes Online Konzultáció
Személyes Online Konzultáció
Megbocsátás Önmagadnak Challenge
Megbocsátás Kihívás