Plüssfotel – Sprituális pihenőhely Sóvári Mónikával

 

Légy Mestere az életednek! Vállalj felelősséget. Fogadd el az élettől a Kihívást. Valódi változás csak a tettekből születhet. Úgyhogy cselekedj most!

Ingyenes kihívás »

Összes kihívás »

A saját utam inspirálta – Videók és írások

Nyugtalan az elméd? Plüssfotel meditációk

Plüssfotel Meditációs gyakorlatok

Tudd, hogy ha a Plüss Shopban vásárolsz, azzal támogatod a Plüssfotel működését, és a többi – teljesen ingyenes – tartalmának létrejöttét. Igyekeztem, hogy ezeknek a tréningeknek, meditációknak és kihívásoknak a megvásárlásával igazi értéket kapj, jelképes összegért.

bővebben »

Sóvári Mónika és a Plüssfotel

Ki vagyok én?

Sóvári Mónika vagyok. Egy teljesen átlagos Nő, aki tanult pszichológiát, buddhista valamint non-duális filozófiát, írt újságot, könyvet és aki gyerekeket nevel, háztartást vezet és minden nap ugyanolyan kihívásokkal és nehézségekkel néz szembe, mint Te.

Egy átlagos nő vagyok, aki viszont szereti az életet, szeretne boldog lenni és boldogsághoz segíteni másokat úgy, hogy megosztja magát másokkal.

Olyan videókat, írásokat és energiákat igyekszem teremteni, amik talán örökre megváltoztatják az életedet.

Így készül a Plüssfotel

Sok év útkeresés és egy súlyos pánikbetegség után találtam meg a boldogságomat, azt, amit igazán szeretek csinálni, azt, ahogyan igazán szeretek élni, és azt, aki igazán Én vagyok.

Könnyű volt? Hát, nem. Mert ezen az úton elkerülhetetlen, hogy ne nézzünk szembe Önmagunkkal, ne ássunk Önmagunkba és ne forduljunk a megtagadott részeink felé.

De megérte? Igen! Mert ha elindulsz Önmagad felé, az egész Univerzum feltárul előtted és eljutsz azokhoz a válaszokhoz, amiket mindig is kerestél. Bővebben »


 

Legyünk barátok!

A legjobb még hátra van… Tartozz egy egymást támogató, spirituális közösséghez, és juss hozzá a legjobb írásaimhoz és videóimhoz, természetesen teljesen ingyen, amiket csak Neked tartogatok.

Oké, benne vagyok »

Mert barátként a legjobbat érdemled!

 

Plüssfotel – Spirituális lélekműhely Sóvári Mónikával

 

“Köszönöm, hogy beültél mellém a Plüssfotelbe. Remélem, gyakran találkozunk.”

További tartalmakért kövesd oldalamat »