Home 2018-06-14T08:00:39+00:00

Plüssfotel. Egy közösség, ahol nem vagy egyedül. Ahol biztonságban vagy. Ahol egyre többen hagyjuk magunk mögött a Félelmeinket, a Szorongást és a Pánikbetegséget a Spiritualitás és az Önismeret segítségével.

Ha végső megoldást keresel a problémádra, anélkül, hogy el kéne hagynod a biztonságos otthonod, akkor jó helyen jársz. Ne keseredj el, ha a régi módszerek nem működtek Nálad. A Plüssfotelben minden támogatást megkapsz, hogy végre te is kijöhess a sötétből.

Itt az idő! Viszlát Pánik. Az Új Lehetőség.

Ingyenes, azonnali segítség szorongás és pánikroham esetére. Töltsd le most!

Félelem, szorongás, pánik – rendszeres írások és videók nem csak tagoknak.

Viszlát Félelem módszer – Kihívás, Master Class és Online Konzultáció.

További INGYENES Tartalomért LÉPJ BE emaillel vagy Facebook fiókkal.

10 év után indult be a változás

10 év depresszió, szorongás, és pánikbetegség után indult el ez a folyamat nálam. Ez a kurzus és a videóid, Mónika, hatalmas megerősítés számomra. Minden egyes szavad igaz és helytálló, a saját bőrömön tapasztaltam az egész folyamatot. Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy köszönöm.

K. Attila

Kiléptem a szorongásomból

Ma reggel a kocsiban - miközben tartott éppen a szokásos reggeli pánikom és szorongásom - munkába menet téged hallgattalak, és teljesen lehiggadtam. Nem "küzdöttem" a szorongásommal, ahogy te tanácsoltad. Nagyon jó érzés volt. Így megnéztem a honlapodat, és foglalok egy időpontot. Nagyon várom az egy hét közös "munkát"! Szuper vagy!

L. Brigitta

Elképesztő változásokat indítottál be

A videóid láttán biztos voltam benne, hogy fenekestül felforgatod az életem, ezért egy percig sem gondolkoztam azon, hogy megkeresselek egy nagy problémámmal. Elképesztő változásokat indítottál be.

V. Sándor

Már tudom, mit kezdjek a pánikommal

A férjemtől kaptam születésnapomra egy egyhetes konzultációt Hozzád. Tudja, hogy imádom a videóidat a Facebookon és mondtam neki, milyen szívesen fordulnék hozzád és beszélgetnék veled a pánikbetegségemről. ... Annyi felismerést, annyi rácsodálkozást adott ez az egy hét a saját életemről, amire nem számítottam.

O. Zita

VISZLÁT PÁNIK.

A Plüssfotelben végigvezetlek a Viszlát Pánik technikáján. Kezdd az első lépéssel, az INGYENES Pánik Kikapcsoló Gombbal. Ez a legnehezebb helyzetek kezelésére tanít meg. Ha ez nem elég a kilábaláshoz, lépj tovább.

A Pánik Kihívás egy hete alatt végig fogom a kezedet, és tovább vezetlek a gyógyulás útján – Önmagad megismerésében.

A 6 hetes személyiségfejlesztő Plüssfotel Master Class lényege, hogy megismerd Önmagad mélyebb rétegeit, hogy ennek a tudásnak az erejével valóban Teremtője, és Mestere légy az életednek, ne pedig elszenvedője.

Ha velem tartasz, rövid idő alatt egy sor komoly változást tapasztalhatsz meg életedben. Nemcsak a lelkiállapotodban, de az anyagi, társadalmi helyzetedben is.

 • Nem kell időtrabló konzultációkra járnod
 • Felismered a félelem, a szorongás és a pánik összefüggését
 • Megváltozik a szemléleted a saját állapotoddal kapcsolatban
 • Megtanulod kezelni a Szorongás- és Pánikrohamokat
 • Menekülés helyett a Pánik mélyére hatolsz
 • Megszünteted a Pánik hatalmát, hogy újra szabad lehess
 • Meglátod szorongásaid valódi gyökerét
 • Idővel elhagyhatod akár a gyógyszereidet is
 • Javul a kapcsolatod magaddal, a környezeteddel
 • Közelebb kerülsz életed valódi céljához
 • A félelem nélküli élet mesterévé válsz

Ha a Plüssfotel képzéseken kívül további segítségre van szükséged, jelentkezz bármikor online konzultációra. Akár hosszabb személyes foglalkozásra, akár csak egy-egy napra.

LÉPJ BE KÖZÉNK!

Egy közösség, ahol nem vagy egyedül. Ahol biztonságban vagy. Ahol napról napra egyre többen hagyjuk magunk mögött a félelmeinket, a Spiritualitás és az Önismeret segítségével. A Plüssfotelben napról napra többen vagyunk. Gyógyulunk, lelkileg fejlődünk és mind többen szabadulunk meg a Félelmeinktől, a Szorongástól és a Pánikbetegségtől. Itt jó helyen jársz. Lépj be közénk és ölelő támogatást kapsz, míg Te is magad mögött nem hagyod a félelmeid. Ez a Te időd!

Miért legyél tag?

A Plüssfotel tagsággal az alábbi kedvezményeket kapod. A tagság INGYENES, és mindig az is marad.

 • VIP tartalom [Pánik videók és írások]

 • Tagoknak zárt Pánik fórum

 • Letölthető Pánik segédanyagok, tesztek

 • 25% kedvezmény minden Plüssfotel képzésre

Belépés Facebook felhasználóval

A belépéssel hozzájárulok, hogy Sóvári Mónika EV. a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban (GDPR) meghatározottak szerint kezelje, és részemre a rendszer működésével kapcsolatban emailt küldjön. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Belépés Plüssfotel felhasználóval

Regisztrálok

PÁNIK GOMB – AZ ÚJ LEHETŐSÉG.

A Pánik Gomb megmutatja, hogyan férhetsz hozzá Te magad is a félelmeid gyökeréhez. Ha szorongsz, ha erős félelem gyötör vagy pánikrohamod van, azonnali, gyors segítségre van szükséged, hogy ellazulj és megértsd, mi történik Veled. A legjobb tudásom szerint készítettem el ezt a segítséget, csak Neked.

INGYENESEN Letöltöm

Kérdések, amikre tudni szeretnéd a választ

Igen. Saját szorongásom és pánikbetegségem átlépésével szerzett tapasztalataimon keresztül olyan felismerésekhez segítelek hozzá, amikkel megláthatod a szorongásod mögött rejtőző félelmeidet. Ezzel enyhül, majd megszűnik a szorongásod, amivel a Pánikbetegség veszélye is elhárul. Én is jártam ott, ahol most Te vagy, így biztosíthatlak, hogy MINDENBEN megértelek.

A pánik mögött a szorongás áll, a szorongás mögött félelmek. Ez egyetemesen igaz, így nálad is pontosan ennek a felismerését segíti a Pánik Gomb.

Nem, legalábbis nem azonnal. Töltsd le a segítséget, haladj a felismeréseiddel, és ahogyan egyre javul az állapotod, az orvosoddal konzultálva elérkezik az a nap is, amikor nem kell többé gyógyszert szedned.

A Félelmek, a Szorongás és a Pánikbetegség meghaladása Önmagad egyre mélyebb megismerése során következik el. Ez nem veszélyes, sőt, életed minden területén tapasztalni fogod a pozitív hatásokat.

Amikor magam mögött hagytam a szorongást és pánikot, én magam is kételkedtem abban, hogy a módszerem mások számára is hatékony lehet. De azóta még számtalan más embernél, nőknél és férfiaknál egyaránt bizonyított. Azokkal a módszerekkel szemben kínálok Neked alternatívát, amik a pánikbetegséget és szorongást elfojtják ahelyett, hogy a valódi okát tárnák fel. De ha ennek ellenére szkeptikus vagy, azt is megértem, nyugodtan engedd el. Ha eljön a Te időd, később visszatérsz.

A Plüssfotelről és rólam

A Plüssfotelről és rólam

Súlyos pánikbetegséget küzdöttem le, amit sokáig takargattam egy sikeres élet látszatával. Akkor még nem is hittem, hogy mekkora segítséget tudok ezzel majd másoknak adni.

Olvasd el az én és a Plüssfotel sztoriját. Lehet, hogy magadra ismersz. A sztori »

TÖLTSD LE MOST, INGYENES.

Gyors segítség kínzó Félelmek, Szorongás és Pánik esetére. Az ingyenes, letölthető csomag segítségével akár rövid időn belül teljesen magad mögött hagyod a betegségedet. Ráadásul a módszernek semmi veszélye, hiszen Önmagad megismerésén alapul.

Pánik GOMB – Letöltés

Próbáld ki, Neked készítettem! Nem veszíthetsz semmit, legfeljebb a félelmeidet.

INGYENESEN Letöltöm

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT