Ragyogj!

Ragyogj!

Ragyogj!

Ébredj fel, mássz ki a múltad fogságából és ragyogj!
Irányítsd a gyönyörű fényed azokra a részeidre, amitől a leginkább félsz, amitől a leginkább menekülsz.

Engedd közel.
Engedd, hogy fájjon.
Engedd, hogy vérezzen.
Engedd, hogy gyógyúljon.
Öleld, szeresd.
Dolgozd fel!
Sírd ki!
Szabadítsd fel!
Gyógyítsd meg!
Aztán engedd el!

Ezen az úton szeretnélek segíteni, és ha szükséged van rá, a kezedet fogva végigvezetni egy félelem nélküli élet felé. Iratkozz fel az emailcímeddel még több írásért és videóért, természetesen teljesen ingyenesen vagy nézz be a Mentor Programba.

Eleged van? Szeretnél végre elmozdulni?

Ha félsz, szorongsz és nehezen mész emberek közé. Ha bűntudatod van, mert nem tudod magad összeszedni. Ha nem látod, mit tehetnél, hogy túllépj a félelmeiden. Ha elvesztetted a hited és a reményt… Ha nem tudsz enni, aludni és sorra feladni kényszerülsz az álmaidat. Ne halogass, kérlek! Merj segítségért nyúlni, újjászületni, és változtatni. Tartozz közénk és regisztrálj az email címeddel további ingyenes írásokért és videókért, amiket neked készítettem.

Légy Plüssfotel tag!

Hogy újra felszabadult lehess. Hogy magad mögött hagyd a félelmeid. Hogy visszaszerezd az irányítást az életed felett. Ha szeretnél, ülj mellém a Plüssfotelbe.

  •  
  •  
  •  
2019-08-10T17:27:46+00:00

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT