Szeretője lettem magamnak

Szeretője lettem magamnak

Szeretője lettem magamnak

Kifejezetten rossz szeretője voltam régen magamnak.
Tapintatlan és érzéketlen szerető.
Rongáló belső monológok, tiszteletlenség, nem elég jó érzés, megfelelni akarás, görcsösség, kevésség érzése…

Ezek azok a téves beidegződések, múltbéli sérülések, amik rossz szeretővé tettek.
Pontosan emiatt a hozzállásom miatt kellett az alapoktól újra rendeznem a soraimat, míg végül igazán partnere lettem magamnak, nem pedig az ellensége.

Tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Segítőként jól ismerem, hogy mások hogyan beszélnek magukról, hiszen nap mint nap hallom. Hogy hány ember él öntagadásban, öngyűlöletben elfojtásban, akik megtagadják a történeteiket, az érzéseiket, a félelmeiket, tagadásban tartják a múltjukat, a fájdalmaikat, a testüket, átszínezik az igazságukat, és szó szerint csak tehetetlenül sodródnak a saját életükben.
Közben pedig nem értik, hogy miért nem boldogok, miközben folyamat a boldogságot keresik.

Úgy érezzük, hogy a boldogsághoz meg kell tagadnunk bizonyos részeinket, hogy nem lehetünk szomorúak, fáradtak, hogy nem félhetünk… Mindez a sok, totálisan téves elképzelés és a sok álpozitív gondolat közben alattomosan rombolja szét az életünket. Azt a csodálatos életet, amit a létezéstől kaptunk ajándékba.

Úgyhogy sokadszorra: önmagunk tiszta szeretete nem egoizmus.
Hajrá! Jó úton vagy!

Eleged van a félelemből, szorongásból?

Ha félsz, szorongsz vagy nehezen mész emberek közé. Ha bűntudatod van, mert nem tudod magad összeszedni. Ha nem látod, mit tehetnél és hol a megoldás. Ha elvesztetted a hited és reményt önmagadban. Ha nem tudsz enni, aludni, a munkádra figyelni és sorra feladni kényszerülsz az álmaidat. Ne halogass, kérlek. Merj segítségért nyúlni és változtatni. mentor

Beszélgess velem

Hogy újra felszabadult lehess. Hogy magad mögött hagyd a félelmeid. Hogy visszaszerezd az irányítást az életed felett. Ha szeretnél, ülj le mellém a Plüssfotelbe.

  •  
  •  
  •  
2019-08-10T16:54:03+00:00

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT