Miután x évet félelemben töltöttél, sokkoló érzés, amikor eltűnik. Félelmetes lehet a félelem nélküli élet és eleinte nehezen befogadható a szabadság, mert nem ezt szoktad meg. Mint mikor ketrecből kiengednek egy állatot: eleinte bizonytalanul fürdik még a térben, nem tud mit kezdeni vele.

A szabadság erőteljes megvilágításba helyezi az egykori fogságod, míg az új teljesen ismeretlen.

Sokan ilyenkor önként visszasétálnak a régi mintázatba, egyenesen vissza a ketrecbe. Pedig ez normális reakció, csak tudatában kell lenni, mi történik ilyenkor bennünk és sok munkával kitartani az új mellett.

Türelem, sok sok önismereti munka, néha segítség és idő kell, amíg el tudod hinni, hogy a félelem nélküli élet jár neked, mert megdolgoztál érte, miközben új szokásokat alakítottál ki.
Légy türelmes Magaddal!

Ez az önismereti út egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor bizony ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

Miért futnál tovább a félelmeid elől?
Ha szeretnél velem dolgozni, itt minden részletet megtalálsz…

Online konzultáció