Eltűnik a félelem

Eltűnik a félelem

Eltűnik a félelem

Miután x évet félelemben töltöttél, sokkoló érzés, amikor eltűnik. Félelmetes lehet a félelem nélküli élet és eleinte nehezen befogadható a szabadság, mert nem ezt szoktad meg. Mint mikor ketrecből kiengednek egy állatot: eleinte bizonytalanul fürdik még a térben, nem tud mit kezdeni vele.

A szabadság erőteljes megvilágításba helyezi az egykori fogságod, éles kontrasztot ad neki, összehasonlítási alapod lesz, ez pedig visszatükrözheti a félelemben töltött évek feleslegességét, bénultságát és fájdalmát.

Sokan ilyenkor önként visszasétálnak a régi mintázatba, egyenesen vissza a ketrecbe. Pedig ez normális reakció, csak tudatában kell lenni, mi történik ilyenkor bennünk és kitartani az új mellett.

Türelem és idő kell, amíg el tudod hinni, hogy a félelem nélküli élet jár neked, megdolgoztál érte, mert szabad emberré alakítottad át magad és új szokásokat alakítottál ki.
Légy türelmes Magaddal!

Eleged van a félelemből, szorongásból?

Ha félsz, szorongsz vagy nehezen mész emberek közé. Ha bűntudatod van, mert nem tudod magad összeszedni. Ha nem látod, mit tehetnél és hol a megoldás. Ha elvesztetted a hited és reményt önmagadban. Ha nem tudsz enni, aludni, a munkádra figyelni és sorra feladni kényszerülsz az álmaidat. Ne halogass, kérlek. Merj segítségért nyúlni és változtatni. mentor

Beszélgess velem

Hogy újra felszabadult lehess. Hogy magad mögött hagyd a félelmeid. Hogy visszaszerezd az irányítást az életed felett. Ha szeretnél, ülj le mellém a Plüssfotelbe.

  •  
  •  
  •  
2019-08-10T17:15:22+00:00

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT