A félelem utolér

A félelem utolér

A félelem utolér

A félelem nem az ellenségem, ami elől el lehetne szaladnom.

A félelmem mélyében a tiszta igazságom lakik.
Persze, megpróbálhatom az igazságom eltakarni, megtagadni, elfojtani, elhazudni, kiszínezni, átírni, elnyomni, gyűlölni, nem látni… De az igazságot mindez baromira nem érdekli.

Kegyetlenül utolér, beleveri az orrom a hazugságomba és nem zavarja, hogy ettől én kényelmetlenül érzem magam, szorongok vagy pánikbeteg leszek.

Nem akar elpusztítani, nem akar megkínozni.

Ezt csak én érzem így, mert menekülök.
A félelem az igazságot keresi.
Engem keres…
Ha megtagadom a félelemem, magamat tagadom meg.

Eleged van a félelemből, szorongásból?

Ha félsz, szorongsz vagy nehezen mész emberek közé. Ha bűntudatod van, mert nem tudod magad összeszedni. Ha nem látod, mit tehetnél és hol a megoldás. Ha elvesztetted a hited és reményt önmagadban. Ha nem tudsz enni, aludni, a munkádra figyelni és sorra feladni kényszerülsz az álmaidat. Ne halogass, kérlek. Merj segítségért nyúlni és változtatni. mentor

Beszélgess velem

Hogy újra felszabadult lehess. Hogy magad mögött hagyd a félelmeid. Hogy visszaszerezd az irányítást az életed felett. Ha szeretnél, ülj le mellém a Plüssfotelbe.

  •  
  •  
  •  
2019-08-10T17:16:01+00:00

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT