A félelem utolér

FőoldalA félelem utolér

A félelem nem az ellenségem, ami elől el lehetne szaladnom.

A félelmem mélyében a tiszta igazságom lakik.
Persze, megpróbálhatom az igazságom eltakarni, megtagadni, elfojtani, elhazudni, kiszínezni, átírni, elnyomni, gyűlölni, nem látni… De az igazságot mindez baromira nem érdekli.

Kegyetlenül utolér, beleveri az orrom a hazugságomba és nem zavarja, hogy ettől én kényelmetlenül érzem magam, szorongok vagy pánikbeteg leszek.

Nem akar elpusztítani, nem akar megkínozni.

Ezt csak én érzem így, mert menekülök.
A félelem az igazságot keresi.
Engem keres…
Ha megtagadom a félelemem, magamat tagadom meg.

Ez az önismereti út egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor bizony ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

Kifogások

A leggyorsabb módja, hogy lekapcsolódj a lelkedről és elveszve bolyongj, ha kifogásokat gyártasz. Kifogásokat arra, hogy miért nem nézel szembe a félelmeiddel és azzal, aki vagy.

2020-02-02T22:14:09+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top