Mondd ki!

Mondd ki!

Mondd ki!

A félelmeinkkel szembenézni nem negatív gondolkodás és nem a múltban vájkálás, ahogy azt sokan gondolják…

Sokkal inkább életmentő, bátor, hőstett, ami elengedhetetlen a felszabaduláshoz, a boldogsághoz, adott esetben a gyógyuláshoz. Mert ugye elengedni azt lehet csak, amit már megdolgoztunk, értünk, látunk, kisírtunk. Elengedni azt a történetet lehet, ami megélt, helyére került, ami fényt és igazságot kapott, ami nincs többé tagadásban, elfojtásban, hazugságban, tudatlanságban.

Utána jöhet az elengedés és a szabadulás. Ekkor már végigjárható a folyamat. Sőt, végig is kell járni, nem szabad itt megállni és beragadni. De amíg csak szabadulni akarunk, görcsösen elengedni valamit, amit ráadásul nem is látunk tisztán, amiről nem értjük, hogyan mozgat, cibál, rángat minket a jelenben, azt én inkább menekülésnek hívnám, semmiképp sem elengedésnek.

Ha pedig menekülök valami elől, mert meg akarok szabadulni tőle, azzal csak erősítem, energiát adok neki, és velem marad. Én pedig egyre fáradtabb leszek a rohanásban, egyre inkább félni fogok a menekülésben, amit tévesen elengedésnek hívok.

Erről a munkáról szól, a modulonként, vagyis lépésenként haladó Viszlát, Szorongás tréning. Töltsd le, hisz tagként ingyenes neked.

Eleged van a félelemből, szorongásból?

Ha félsz, szorongsz vagy nehezen mész emberek közé. Ha bűntudatod van, mert nem tudod magad összeszedni. Ha nem látod, mit tehetnél és hol a megoldás. Ha elvesztetted a hited és reményt önmagadban. Ha nem tudsz enni, aludni, a munkádra figyelni és sorra feladni kényszerülsz az álmaidat. Ne halogass, kérlek. Merj segítségért nyúlni és változtatni. mentor

Beszélgess velem

Hogy újra felszabadult lehess. Hogy magad mögött hagyd a félelmeid. Hogy visszaszerezd az irányítást az életed felett. Ha szeretnél, ülj le mellém a Plüssfotelbe.

  •  
  •  
  •  
2019-08-10T16:33:16+00:00

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT