Ki vagy Te?

FőoldalKi vagy Te?

Ha túl akarsz jutni a félelmeiden, a szorongáson és boldog szeretnél lenni, esszenciális fontosságú és adott esetben életmentő, hogy tudd, ki vagy te valójában.

Pontosan látnod kell a játszmáidat, hogy a múltad érzelmi lenyomatai, hogyan befolyásolnak a jelenben, és ehhez bizony kő keményen szembe kell nézned olyan dolgokkal, amik elől eddig önvédelemből menekültél. Látnod kell , hogyan működnek a régi, bevésődött programjaid, s kíméletlen őszinteséggel fel kell ismerned, hogy az élet miért húz végig ugyanazon a murván ötödször, miközben Te már sok sebből vérzel. Ha nem tudod ki vagy, és hagyod, hogy a múlt beidegződései rángassanak, akkor olyan leszel, akár egy kormányos nélküli kísértethajó, ami elveszve bolyong félelmetes vizeken.

Ahhoz, hogy tudd, ki is vagy igazán Te, semmi mást nem kell tenned, mint lehántani magadról a hazugságot, ami viszont nem Te vagy. Nem Te vagy, amit mások mondtak rólad, nem Te vagy apád, anyád véleménye. Nem Te vagy, amit a férjed vagy a felséged hozzád vág. Nem te vagy, amit a tanáraid mondtak neked, és nem az vagy, ahányast kaptál tőlük. Nem Te vagy az autód márkája, a ruhád árcímkéje, nem Te vagy a neved, az életkorod. De ami a legfontosabb: még csak nem is az érzelmeid és a gondolataid vagy. Hogyan is lehetnél, mikor egyik pillanatban szorongsz, a másikban ugyanez a félelem eltűnik? De Te maradsz… Te mindig maradsz… Aki marad, aki mindezt megfigyeli és akiben mindez megjelenik, az vagy Te.

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2020-02-02T21:31:35+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top