Skatulyába zárva

FőoldalSkatulyába zárva

A legnagyobb veszélybe akkor sodródsz, ha a félelem szűk dobozában tartod magad – hiszen így az egészséged és a boldogságod kerül veszélybe.

Tisztán kell látni, hogy a félelem fullasztó skatulyája nem egy biztonságos kuckó és nem véd meg téged semmitől – sokkal inkább a saját készítésű börtönöd. Merthogy nem a félelem tart téged egy dobozban, hanem Te magadat.

Ezért még véletlenül sem az veszélyes, ha cselekszel és elkezdesz kimászni a kalodából. És tenni magadért.

Az a veszélyes, ha nem vállalsz felelősséget és nem vállalsz semmilyen rizikót, semmilyen bátor és elszánt lépést, amivel kibújhatnál a börtönből…

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2020-02-02T21:27:45+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top