Hála és köszönet

Hála és köszönet

Hála és köszönet

Szeretném megragadni a pillanatot, és egyenként megköszönni nektek, az összes üzenetet, kedvességet, bátorítást, elismerést. Olyanok vagytok, akár a tágabb családom, azok is, akik csak csendben, interakció nélkül figyeltek, és azok is, akiket már felismerek user-névről.
Köszönöm, hogy a képernyő túloldalán és a praxisomban is együtt lehetünk, mely kalandban egyébként én éppúgy gyógyulok, mint ti, hisz a segítő is gyógyul minden egyes alkalommal, még ha ezt nem is vallja be, mert sokszor bizony tudományos vegyvédelmi felszerelésben ül veled szemben, láthatatlanul és elfalazva tőled, jó biztonságos lelki távolságban, hogy megvédje magát… Hogy nekem megéri-e a saját sérüléseimet nyíltan megmutatni, áruba bocsátani s közben levenni a poroszosan rideg tudományos szkafandert? Abszolút. Nincs zsákbamacska. Ez vagyok én. Csak az keres meg, akinek szimpatikus vagyok és valóban én kellek.

Így minden ügyfelemmel kompatibilis lehetek, s mindegyikük egy kicsit a barátommá és testvéremmé is válik.

Mindez persze teljesen ellentétes azzal, amit tanítottak, de már rég nem érdekel, mert úgy csinálom ahogy neked és nekem jó. Vállalom magam és vállalom a módszerem. Magamat adom, de közben már rég nem magamról szólok! Rólad szólok! A magam példájával nem magamutogatok, hanem a benned lévő erőre és fényre akarok mutatni. Megfogni a kezed, és együtt táncolni. Ezt árulom. Büszkén és egyenes gerinccel. Az adót tisztességgel befizetem, a tanulópénzt is kamatostul megfizettem, nincs mit szégyellni és nincs miért tovább bujkálnom előletek.

Köszönöm a szabadságot, amit minden nap kapok tőletek és amit remélhetőleg adhatok Nektek.
Mónika

Eleged van a félelemből, szorongásból?

Ha félsz, szorongsz vagy nehezen mész emberek közé. Ha bűntudatod van, mert nem tudod magad összeszedni. Ha nem látod, mit tehetnél és hol a megoldás. Ha elvesztetted a hited a gyógyulásodban. Ha nem tudsz enni, aludni, a munkádra figyelni és sorra feladni kényszerülsz az álmaidatNe halogass, amíg elszigetelődsz a boldogságtól, az élettől. Amíg elveszíted a munkád, a szeretteid, a kapcsolataid. mentor

Beszélgess velem

Hogy újra felszabadult lehess. Hogy magad mögött hagyd a szégyent és a félelmet. Hogy visszaszerezd az irányítást az életed felett. Ahogy azt már oly sokan tettük a Plüssfotelben.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
    Share
2019-02-17T22:01:19+00:00

A PLÜSSFOTEL

Sóvári Mónika vagyok, a Plüssfotel alapítója. Családommal tízedik éve élek Ázsiában: Kína és Szingapúr után jelenleg Laoszban lakunk, ahol Jógát, Jógameditációt és “Önkutatást” tanítok.

KAPCSOLAT