Félelemörvény

FőoldalFélelemörvény

A félelem támadása, akár egy örvény: ha csapkodsz és ellenállsz, kegyetlenül leránt a fenékre. Ha megfeszülsz, véged.

Ám ha veszel egy nagy levegőt, és együtt mozogva, együtt táncolva vele alámerülsz az igazi Önmagadba, akkor egyszer csak-, és életedben először a felszínen bukkansz ki. De nem ám megtépázva, fuldokolva, hadakozva és kimerülten, mint mikor a félelemmel azonosulva csapkodtál az örvényben, nem. Ezúttal mosolyogva, diadalmasan és szabadon hagyod el a vizet.

De ehhez venni kell a bátorságot, venni egy nagy levegőt, és elengedni magad az örvényben. És elindulni Önmagadba és a félelmeidbe. Jó helyen jársz, ha ehhez szeretnél segítséget.
Ha szeretnél még több félelemmel kapcsolatos írást olvasni tőlem, regisztrálj egyszerűen az emailcímeddel még több írásért. A feliratkozás természetesen teljesen ingyenes.

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2020-02-02T21:24:40+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top