Elfogadás

FőoldalElfogadás

Az elfogadás nem azt jelenti, hogy passzívan hátradőlsz, és lejegelve a helyzeted beletörődsz abba, ami nem jó Neked.

Az elfogadás nem azt jelenti, hogy miközben tudod, hogy a pokolban élsz, azt játszod, hogy a mennyben vagy.

Az elfogadás azt sem jelenti, hogy ájtatosan beletörődsz abba, amin változtatni is tudnál, de inkább azt mondod: Isten vagy az Univerzum így akarta, nincs mit tenni, tűrni kell és méltósággal elviselni a sorsunkat. Nem.

Az elfogadás az, amikor azt fogadod el, aki vagy, ahogy éppen vagy, s ahol épp jársz az utadon.

Ekkor találkozol először igazán Önmagaddal és a saját felelősségeddel. Ez az ön-elfogadás és szeretet lesz a védőbástyád és a kiindulópontod, ahonnan elkezded összelapátolni és felépíteni magad. Ebből az elfogadásból indul ki minden változás.

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2020-02-02T21:25:09+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top