Van élet a Pánik után?

FőoldalVan élet a Pánik után?

Pontosan hét éve, a pánikbetegségem valósággal megerőszakolta a testem és az egész életem.

Hiába tettem fel a kérdést milliószor is egymás után, hogy mi a baj velem, a betegség egyre rosszabb lett.
Hiába próbáltam megjavítani magam, semmi nem segített.
Hiába meditáltam, hogy eltompítsam a félelmem, nem működött.
Hiába ittam egy pohár bort, rosszabb lett.
Hiába beszéltem róla, erősebb lett.
Hiába vettem be gyógyszert, tompára hibernálta a félelmem.
Hiába próbáltam a tudományos műveltségem oldaláról gyógyítani magam, teljes csődöt mondtam. Hiába támogatott egy csodálatos férj, rosszabbul lettem. Hiába értettek meg a fiaim és hagytak teret nekem, nem tudtam mit kezdeni vele.

A betegségem addig tartott, amikor nem akartam többé elmenekülni önmagam elől, hanem megérteni. Szeretni, elfogadni, gyógyítani – a menekülés helyett. Ahogy irányt váltottam és partnere lettem magamnak, elmúlt a félelem.

Nem szépítem: az életemet az új bőrömben élni, és a felismerések szerint újrarendezni, a kapcsolataimat átalakítani, a határaimat újrarajzolni, a toxikus barátságokat rendezni vagy felszámolni, a szeretteimet még igazabban szeretni, a saját hangomon megszólalni, ami néha másnak esetleg nem tetszik, no az keményebb dió volt. De mindenképp az út izgalmasabb és felszabadult, igazi Teremtő része, mely út ma is tart.

Köszönöm, hogy itt vagy velem és olvasol.

Fotó: akkor: 40 év 40 kg… és most: 47 év 52 kg…

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2021-01-16T14:38:07+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top