Emberek vagyunk – úton vagyunk

FőoldalEmberek vagyunk – úton vagyunk

Rengeteg érzelem jön fel bennem, ahogy írom ezt…

Például, hogy hányszor húzódtam vissza lehetőségektől, mert azt gondoltam, kevés vagyok.
Hogy hányszor nem hallgattam a belső hangomra és cselekedtem vele ellentétesen.
Hogy milyen sokáig nem álltam ki magamért és a boldogságomért.
Hogy hányszor rejtettem el azt, aki vagyok.
Biztosan valamelyik Neked is ismerős… ugye?

Szeretném, ha tudnád, hogy mindezek semmit nem vonnak le az értékeinkből. Egy dolgot árulnak el rólunk: hogy emberek vagyunk és Úton vagyunk.

Minden vágyam, hogy megtanulj Te is a saját hangodon megszólalni, vállalni és elfogadni azt, aki vagy.
Hogy virágba boruljon az életed.

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

Feladom…

A félelemben élő ember oly mértékben el tud fáradni, hogy egyszer csak feladja a harcot, a menekülést. Ám ez a feladás, amiről most beszélek, nem a vég. Ez a feladás örvendetes.

2020-02-02T20:43:29+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top