Élet a Kifogások után… Kifogások2.0

FőoldalÉlet a Kifogások után… Kifogások2.0

A legutóbb arról beszéltünk, hogy a kifogások és a félelmek milyen alattomosan tartanak fogva minket a változástól. Ha nem láttad az első részt, lehet érdemes megnézni, mert a mai beszélgetésben egy óriásit lépünk előre a kifogások nélküli élet felé. Arról lesz szó, mit tégy, ha már átlátod a kifogásásaidat. Mit tégy, ha felismered, hogy milyen kifogások mentén éled az életed.

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2020-02-02T20:43:42+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top