Ha nem vagy jól…

FőoldalHa nem vagy jól…

Ha nem vagy jól, és kibillentél az egyensúlyodból, igenis megérdemled, hogy törődj magaddal. Akármit is jelentsen Számodra ez a törődés.

Feküdj az ágyban egy teljes napig pizsamában.
Egyél olyat, amit nagyon szeretsz.
Sírj, nevess, aludj, olvass, mondj le minden elfoglaltságot.
Nézd a kedvenc sorozatod végtelenítve vagy simán csak tégy semmit.
Öltözz fel csinosan, menj el egy szenvedélyes randevúra Magaddal, igyál egy teát Magaddal, csacsogj Magaddal, mintha rég találkoztatok volna.
Kirándulj, szaladj, ugrálj, nevess, zokogj, pörögj-forogj…

Bármit, ami jólesik.

De adj engedélyt végre magadnak rá, hogy így is gyógyítsd magad.
Csendesítsd el a hangot, ami azt duruzsolja Neked, hogy tenned kéne valamit, és nem érdemled meg a pihenést.
Csendesítsd el a hangot, amit azt mondja, nem „elég” amit csinálsz… mert nem hogy nem elég, hanem a legtöbb, amit magadért (és másokért!) tehetsz, ha jól érzed magad a bőrödben és ehhez bizony néha figyelned kell Magadra.

 

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2020-02-02T20:37:55+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top