Mondd ki!

FőoldalMondd ki!

Elmondom, hogy én mit tettem, miután kiástam a félelmeim….

Elkezdtem – nagy nehezen-, és kicsit talán megkésve is, de – igent mondani.

✔ Igent arra, amiben hiszek és Nemet arra, amiben nem hiszek, csak azt hazudtam, mert így volt számomra kényelmes vagy biztonságos.
✔ Igent arra, amiért hajlandó vagyok bátran kiállni és Nemet arra, amihez nem asszisztálok tovább.
✔ Igent arra, hogy a kreativitásomat, a tudásomat és az értékeimet szabadon megmutassam, és Nemet arra, hogy elpazarolva éljek, vagy másoknak feleljek meg.
✔ Igent arra, hogy a magam ura legyek, és Nemet arra, hogy bábként mozgatott profittermelő robot legyek.
✔ Igent arra, hogy a saját hangomon szólaljak meg és Nemet arra, hogy folyamat mások ítélkezésére és véleményére figyeljek.
✔ Igent arra, ami boldoggá tesz és Nemet arra, ami megbetegít és lassan, de biztosan felzabál.
✔ Igent az újra, az ismeretlenre és Nemet a megmerevedett, megkövült hamis biztonságomra, nézeteimre, poros elveimre.

Tökéletes vagyok?

Ó, nem. Dehogy! Közel sem. Bőven van mit dolgoznom magamon.

Félek? Igen! Megesik.

De ez már rég nem állít meg abban, hogy vállaljam magam és az legyek, aki vagyok.

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

Negatív vagyok?

A félelmek okát kiásni, feldolgozni, és helyre tenni nem ugyanaz mint dagonyázni bennük és véreztetni a sebeket. Az egyik passzív és önbántalmazó, míg a másik aktív és magamat felszabadító folyamat.

2020-02-02T20:30:25+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top