3 alapvető szükségletünk

Főoldal3 alapvető szükségletünk

Biztonság, Szeretet, Fontosság. A három legfőbb emberi alapszükségletünk.
Mégis olyan kevesen találjuk meg.
Hogyan szerezhető meg?

Én is pontosan e hármat: biztonságot, szeretetet és az életem jelentőségét kerestem az életem jelentős részében. Annyit akartam mindebből, hogy többet szinte már ne tudjak befogadni, hogy be-, és megteljek vele. Görcsösen kerestem, kapartam érte és természetesen soha nem találtam meg… mert kívül kerestem.

Aztán elkezdtem ADNI. És magától az ölembe hullott mindhárom.

▶ Kattints a videóra, ha érdekel, hogyan szerezheted meg…

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt videókban és írásokban beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

Nem vagy értéktelen

Ezt a szobrot szeretném ma Nektek küldeni, Laoszból. Tudtam volna szebbet is, aranyat is fotózni, de én direkt ezt a repedezetett szerettem volna. És milyen butaság lenne úgy ránézni, hogy [...]

2020-02-02T20:18:32+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top