Hányféle arcod van?

FőoldalHányféle arcod van?

Volt néhány arcom az elmúlt pár napban.
Voltam frusztrált.
Voltam mérges.
Voltam szomorú.
Voltam izgatott.
Voltam rémült.
Voltam zavarban.

És tudod mit? Bármi is történt, egyszer sem hagytam cserben magam. Nem fordultam el Önmagamtól.

Miért is tettetném magamnak, hogy tökéletes vagyok és nem érzem ezeket az érzelmeket?

Miért baj, ha szomorú vagyok?
Mi a baj azzal, ha félek?

Egyszer sem próbáltam meg eljátszani magamnak, hogy nem úgy érzek, ahogy érzek. Partnere voltam magamnak mindvégig, de tudatában voltam, hogy csak egy múló érzelem az, ami meglátogat.

Hozzám tartozik, bennem jelenik meg, de akár csak egy felhő az égen, tovaúszik. Amit tegnap éreztem, ma már nem érzem, s holnap megint másképp fogok.

Én, nem az érzéseim vagyok, hanem a tágas ég, aki otthont ad a felhőknek, otthont ad az érzéseknek.

Igen, akkor is, ha épp fáj. Akkor is ha épp félsz. Önmagad érzelmei elől nincs hova elbújni.
Éld meg őket, de ne ragadj beléjük.

 

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt beszélünk a Plüssfotelben, egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

Negatív vagyok?

A félelmek okát kiásni, feldolgozni, és helyre tenni nem ugyanaz mint dagonyázni bennük és véreztetni a sebeket. Az egyik passzív és önbántalmazó, míg a másik aktív és magamat felszabadító folyamat.

2020-02-02T20:07:04+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top