Mérgező kapcsolatok – Videó

FőoldalMérgező kapcsolatok – Videó

Mit tégy, ha romboló kapcsolatban vagy a társaddal valakivel a családodban vagy a barátaid közül. Erről szól a mai videó erőteljes mondandója.

Mert bizony vannak olyan élethelyzetek, amikor nem a “virággal” van a baj, hanem a környezettel, amiben elültetted a virágodat – vagyis Önmagadat.

Igenis van, amikor nem Veled van a gond, nem neked kell megváltoznod, hanem változtatnod kell. Őrült nagy különbség.

Feltétlenül nézd, meg ha érint téged.

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt beszélünk a Plüssfotelben egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2020-02-02T20:02:21+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top