Ébredések – VIDEÓ

FőoldalÉbredések – VIDEÓ

Az élet sokkal könnyebb, ha egyszerűen becsukod a szemed és elfordulsz mindentől, ami benned megjelenik és körülötted történik.

Könnyebb ha ignoráljuk az érzéseinket és mindazt, amit nem szeretünk látni, s csak vakon követünk egy vezetőt vagy másokat.
Ez is egy út.

De ha nem éred be ennyivel, van egy másik lehetőség is.

Van egy út az ébredezőknek.

Fontos, hogy ez az önismereti út, amiről itt beszélünk a Plüssfotelben, egészséges embereknek van, és egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

Köszönöm, ha a közösség része vagy és követed az oldalam:
https://hu-hu.facebook.com/plussfotel/

Copyright by Monika Sovari |

2020-02-02T19:46:36+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top