Hogyan szabadulj meg a múlttól? – VIDEÓ

FőoldalHogyan szabadulj meg a múlttól? – VIDEÓ

Nem azért születtünk, hogy az életünket öntudatlanul, mély álomban, a múlt dobozába belepréselve, félelemben, szorongva éljük le.
Ébredj fel, mássz ki a múltad fogságából és ragyogj!
Irányítsd a gyönyörű fényed azokra a részeidre, amitől a leginkább félsz, amitől a leginkább menekülsz.

Engedd közel.
Engedd, hogy fájjon.
Engedd, hogy vérezzen.
Engedd, hogy gyógyúljon.
Öleld, szeresd.
Dolgozd fel!
Sírd ki!
Gyógyítsd meg!
Aztán engedd el!

Fontos, hogy ez az önismereti út egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

A szorongó ember…

A szorongó ember érzékeny, hiper-szenzitív, intelligens, mély érzésű, finom radarjai vannak, együttérző. Apró dolgokat, finom energiákat, ki nem mondott szavakat is érzékel, amit sokan észre sem vesznek. A legfőbb probléma vele, hogy sajnos egyáltalán nem látja ezeket a teljesen létező, valós és kézzel fogható értékeit.

2020-02-02T19:33:01+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top