Félelemből egy lépéssel a boldogságba

FőoldalFélelemből egy lépéssel a boldogságba

Transzformáld a félelmeidet boldogsággá, úgy hogy megérted és elfogadod őket!

Küzdelem helyett, lépj a félelemből egyenesen a boldogságba.
Hogyan?

Nézd meg kérlek ezt a videót, amit végtelen szeretettel készítettem Neked.

Ha először jársz itt, kérlek, nézd meg a többi írásom és videómat is. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint az email címeddel, teljesen ingyenesen regisztrálnod. Így magunk lehetünk.

Fontos, hogy ez az önismereti út egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

Csak engedd el… biztos?

Csak engedd el! hmm… biztos? Ma már biztosan tudom, hogy félelmeinkkel szembenézni nem negatív gondolkodás és nem a múltban vájkálás, ahogy azt sokan gondoljuk… Nem. Sőt! Életmentő, bátor, hőstett, [...]

2020-02-02T19:30:16+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top