Skatulyában élni + videó

FőoldalSkatulyában élni + videó

SKATULYA

Ez a doboz itt a mi skatulyánk, amiben éljük az életünket. Nekünk készítették, ránk szabták, és valahogy ránk került. Felvettük.
És megtanultad benne, hogy kicsi maradj…

Megtanultad, hogy ne merj olyat tenni, ami felzavarja az állóvizet körülötted…
Megtanultad, hogy ne menj ellene az elvárásoknak…
Megtanultad, hogy jó legyél és szabálykövető…
Megtanultad, hogy ne kérdezz túl sokat…
Megtanultad, hogy ne ragyoj, és ne repülj szabadon…
Maradj csak megkötött szárnyakkal a skatulyádban…
Hogy néha azt érzed túl szűk a doboz? Nem kapsz levegőt?

Cssssssssssssss. Nyugi. Ne törődj vele. Ne hidd el, hogy több van benned.
Majd megszokod, hogy kényelmetlen.
Egy idő után már észre sem veszed majd, hogy rajtad van a saját, személyre szabott skatulyád, csak nyugi. Fel sem tűnik majd idővel, hogy egy dobozban élsz…
Cssssssss…

Ha te nem szeretnél csendben maradni és ki szeretnél lépni a saját skatulyádból, csatlakozz a közösséghez és értsd meg a félelem működését.

Ez az önismereti út egyedül is bejárható. Átlépni önmagunkat, csak mi tudjuk. De vannak helyzetek, amikor ehhez segítség kell. Ha a problémád úgy érzed, hatalmasabb, mint amivel egyedül meg tudnál birkózni, ne szégyell segítséget kérni.

A Plüssfotelben található videók, írások csak segítik a félelmek megértését, és segítenek eligazodni az érzéseidben. De nem helyettesítik a megfelelő szaksegítséget – ha valakinek arra van szüksége.

2020-02-02T19:16:29+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top