Mi az a Plüssfotel?

FőoldalMi az a Plüssfotel?

Plüssfotel

A Plüssfotel ingyenesen elérhető írásokban, videókban beszél a félelmekről, hogy könnyebben meglásd és megfogalmazd a saját problémáidat, hogy egy tisztább képet kapj Önmagadról és a félelem működéséről.
A célunk az, hogy egyre kevesebben éljenek félelemben és megértsék annak működését, felismerve, hogy a félelem nem ellenség.

Fontos, hogy ez a szellemi, önismereti munka nem helyettesíti a szaksegítséget, ha arra van szükség. Ezért, ha úgy érzed, hogy a probléma jóval hatalmasabb, mint amivel egyedül vagy akár ezen kihívások segítségével meg tudsz birkózni, kérlek, ne szégyellj támogatást kérni a megfelelő és kompetens szakembertől.

Konzultáció

A Plüssfotel konzultációk során sem pszichoterápiát, pszichológiai kezelést és tanácsadást nem folytatunk, patológiás és pszichés zavarokkal küzdő emberekkel nem áll módunkban dolgozni, és a törvényi előírásoknak megfelelően és azokat betartva, kompetencia híján nem tudunk segíteni nekik.

Bizonyos pszichés zavarok kezeléséhez ugyanis elengedhetetlen a személyes találkozás, a pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápia, klinikai szakpszichológus segítsége, illetve a gyógyszeres segítség. A Plüssfotel konzultáció ezek egyikét sem helyettesíti és nem is végzi.

Szeretettel látunk a fotelben,
Sóvári Mónika és a Plüssfotel csapata

2021-01-13T16:40:22+01:00

A PLÜSSFOTEL

Nyolc éve a pánikbetegség földre vitte az életem, amibe majdnem bele is haltam. Mondhatni a nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. Öt éve hoztam létre a közösséget, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről és természetesen a lehetséges megoldásokról.
rólam…

KAPCSOLAT

Go to Top